Atatürk üniversitesi öğrencileri ve mezunları buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efulim6114
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
hocam gece mi gündüz mü

sayın simeranyam izzet öğretmenimi anlamanız pek de mümkün değil
ben aynı dönem mezunuyum ve onu çok iyi anlıyorum sonuna kadar ona hak veriyorum ayrıca satj için okullara öğrenci dağıtırken ne kadar özensiz olunduğuna ve uygulama adına hiçbirşey verilmediğine değinmemiş

gece mezunuyum hocam

ben gündüzdümde acaba arkadaşlardan mı diye merak etmiştim.sağolun

bişeyi hatırlayamadım da belki sen hatırlarsın
semra hoca vardı ya onun soyadı neydi
ve onun hocası vardı hani
yani semra hoca onun asistanıydı bi de onun ismi
hatırlayamadım işte sanki yıllar geçti neyse
kolay gelsin hocam

hocam bende hatırlayamadım.oysa ikisinide çok severdi.zeki hoca gibi geliyor fakat emin değilim.

evet ya.benimde aklıma takılmıştı.halen düşünüyodum.neyseki zeki kısmını hatırladım.sağolun hocam:)

ee arkadaşlar hocalar yetersizdi bir şey öğrenemedik filan diyorsunuzda hala onları anmadan da edemiyorsunuz ... tabi onlar bölüm hocası değillerdi , ama kendi alanlarında çok iyiydiler ve bizler içinde ellerinden geleni yaptılar.... bir şeyi daha hatırlatmadan edemiycem arkadaşlar; önemli olan birilerinin bizlere bir şeyler öğretmesi değil, bizim kendi çabalarımızla birşeyler öğrenmemiz. (yaparak ve yaşayarak öğrenme).
bunu başarabilirsek ne mutlu bizlere. böylece kendi meslektaşlarımızdan geri kaldık diye bir düşünceye de kapılmamış olurdunuz. 2004 mezunu arkadaşlara saygılar...

zaten hepsi içinaynı şeyleri söylemiyoruz remzi kıncal mehmet kök semra hoca ve adını hatırlamadığım birkaç kişi var tabiki çabaladılar bizim için.ama kabul edin ki Atatürk ünv. okul öncesinde o yıllarda geriydi.öğretmenin kendini geliştirmesi çok önemli zaten bizde onu yapıyoruz ama keşke bizde göreve daha donanımlı başlasaydık.göreve başlatınca eksikliği farkediyosunuz daha çok.

galibası fazla........ sevgili öğretmenlerim bölümde sizlerden sonra çok değişiklikler oldu.. kücük bir örnek vereyim artık bilgisayar dersleri bile okul öncesine yönelik veriliyor, yani öğretmen bilgisayarı kendi alanında nasıl kullanır onu öreniyor ve artık matemetik dersleri okul öncesine yönelik,polinom verilmiyor...
arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi sizin döneminizde bölümün sadece birkaç yıllık geçmişi vardı. sizler 3. mezunlarsınız... yetersizlikler olmuş olabilir ki bu yetersizlikler sadece atatürk üniversitesiyle sınır değil. diğier üniversitelerde de aynı sorunler yaşanıyor, çünkü okul öncesi daha yeni yeni oturmaya başlamış bir bölüm....
atatürk üniversiteside zamanla bu sorunların üstesinden gelip en iyi düzeye ulaşacaktır... şimdi sizin bu şekilde yakınmalarınız burda okumayı düşünen arkadaşlar için kötü örnek teşkil ediyor...
bu sayfa sadece atatürk üniversitesindeki yetersizlikleri paylaşmak için açılmadı. birazda makul düşünüp yaşadığınız olumlu şeylerden bahsederseniz çok mutlu oluruz... saygılar....

bak sende söylüyosun artık bilgisayar dersi bile okul öncesine yönelik veriliyo diye.demekki zamanımızda aksaklıklar varmış.ayrıca hepdiyoruz şimdi dah iyiymiş diye ve buna inan senden çok seviniyoruzdur.nede olsa 4 yılımız geçti.ama bırakta olumsuzlukların üstünü örtmeyelim.olumsuzlukları belirttikçe olumlu şeyleri oluşturabiliriz.Eminim atrtışıldıkça herşey daha güzel olacaktır.sana ve arkadaşlarına başarılar.

ayrıca Atatürk ünv.kampüs ve yaşam olarak çok güzel bir yer bana göre.tercih edilecek güzel yerlerden biri.buda Atatürk ünv. düşünenler için gerçektende halkı kampüsü benim için gayet güzel 4 yıldı.O güzel kampüste sabah yürüyüşüne çıkmayı çok özledim.Yaza gelecem inşaallah.geçen yıl gelmiştim.1 yılda bile çok değişiklikler olmuştu.

bende 2003 mezunuyum.üniversite yılları çook güzeldi.

mezun olan arkadaslar buraların neyini özlüyorsunuz..suanda bile dışarda kar yağıyor:( yaz gemıyor.

ben mezun degılım ama arkadaslar buraların özlenecek bırseyi yok.merak ettıklerınız varsa söyleyım size bıraz dedıkodu yapalım:P

şuanda kar yağıyor buraya...nisan ve kışş:) artık siz düşünün birde...hava düzelmek istıyorda erzurum izin vermıyor:) gelsin arkadasınız gezsın şu son halını görsün..arık özlemez:)

arkadaslar bana 23 nisanda 7 yasındakı çocuklara yaptırabılcegım komik piyes seklınde birsey lazım varsa yollar mısınız

simeranyam sen baya uzak kalmıssın bence buralardan kım dedı sana okul öncesıne göre bılg dersı verılıyor dıye..yada polınom verılmıyor dıye...ben bılg okul öncesıne göre görmedım...ayrıca matematıkte de sınavda çemberle ilgili sorular soruldu bizee.. yakından takip et bence....suanda 3 teyım..yanı yakın bır geçmişten bahsedıyorum sana yakınından bahsedeyım bırazda....matematıkte hoca 2 sınıflara kümeleri anlatmıs:)

uzakta değilim çok yakındayım merak etme... söylediklerim eksik yok aynen öyle....
sen üçtesin bu bir... ikincisi birincisi bilgisayar desi alan öğrencilerle konuşursan onlar sana açıklama yapar üç ben daha yeni mezunum matematik bizim zamanımızda değişti ve şimdide okul öncesine yönelik veriliyor... ben haftanın 2 günü okula uğruyom ve bölüm hakkında senden daha çok şey bildiğim kesin... lütfen yanlış bilgi vermeyelim şu an polinom filan verilmiyor.... saygılar

polınom verılıyor demedım zaten...kümeler anlatıldı dıyorum..bende bızzet sınava girdım ve çember sorusunu çözdüm emın ol senden daha ıyı bılıyorum haftanın 5 günü ordayım çünkü...yapılanlarıda hala soruyorum irtibat halindeyim...buna emin olabılırsın...iyi geceler...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri