atanamayan adaylar arasındaki sıranız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rabiş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@rabiş
arkadaşlar atama sonuç ekranına gelince orda atanamayn adaylar aarsındaki sıranız diyor işte herkes ordaki sırasını ve puanını yazabilirmi kaç puanla kacıncı sırada olundugunu ögreniriz herkesin

nasıl yani hocam anlayamadım?

hmm ok 48

Alanda Atanamayan Toplam Aday Sayısı:14780Atanamayan Adaylar Arasındaki Sıranız:10772

evet bunu demiştim.benimde 50.3050 sıralamamda 9559.ama biraz önce başka bi yerde sıralamamı yazdım orda kasım ayına ait sıaralamda 4622 diyor anlamadım ben bişey .

hocam bunu niye yapıyoruzki anlamadım açıklarmısınız?benim puanım 45,793 sıramda 12185

Puanim 44.581 siram 12782.sÖzleŞmelİ alimda yok neyİ siraliyoruz

iyide bizden 10000 küsür kişi kaldımıki?

hocam bende anladıgımdanmı ya:)sonuç sayfasında atnamayan adaylar arasındaki sıralamnız diyordu bende merak ettim neymiş neyi,n nesiymiş bi ögreneyim dedim tabi bilen bize yardımcı olabilir.

Puanim 44.581 siram 12782.sÖzleŞmelİ alimda yok neyİ siraliyoruz
nasıl böyle bir karara vardınız anlayamadım bana açıklamasını yaparmısınız ya? resmen personel meb de açıklama yaptılar sözleşmeliden boşalan yerlere sözleşmeli öğretmen alımı yapılacak diye bundan dönmek bu işle alakalı olmayan bir bakanın dediğiyle mi olacak saçmalamayın allah aşkına ya lütfen yaa

Alanda Atanamayan Toplam Aday Sayısı: 14780
Atanamayan Adaylar Arasındaki Sıranız: 4918

Bu arada buanım 57,345

arkadaşalar bu biraz garip bi mantık olmuş atanamayan sözleşmeli sıranız değil kadrolu sıralamanız bu rakamlar içerisinde şuanda sözleşmeli çalışanlarda var bu sizin için çok sağlıklı bi rakam olmaz zaten onlar artık başvuru yapamaz çünkü hepsi kadroya alınıyor :D

Alandaki Toplam Başvuru Sayısı:17578Toplam Başvurudaki Sıranız:10465Alanda Atanamayan Toplam Aday Sayısı:14780Atanamayan Adaylar Arasındaki Sıranız:7667

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri