Bır eyleme katılamayacak kadar korkak ögretmenlerımız cogunlukta oldugu surece hıcbırseyı elde edemeyız...oturdukları yerde bırseylerı halletmeye calıstıkca yok fax mış yok maıllermıs...bırakın bunları hıcbırsey haledılmez kusura bakmayın.....cok dogru o ögrenım kredı borçlarınız ödeyemedıgınızde hacız geldıgın de ne yapıcaksınız onları dusunun...okurken unıversitede catır catır okul paralarını almayı bılıyorlar...sınavlara gırerken catır catır sınav parasını almayı bılıyorlar....ögrenım kredılerını catır catır almayı bılıyorlar faızlerıyle...sımdı sıra bızde ...catır catır hakkımızı aramayı bılmelıyız....sımdı elele verıp eyleme katılma zamanı ...haykırın arkadaslar...ısyanımızı haykırmazsak yenılıcez .....ONLAR PARALARIMIZI ALMAYI BILDILER ANALARIMIZ BABALARIMIZ CALISARAK OKUTTULAR BIZI ...AMA ATAMAYA GELINCE PARA VERMEYI MAAS VERMEYI BILMIYORLAR...OYUNLARLA INSANLARI KANDIRMAYI CALISYORLAR....BIZDEN DE OY ALAMICAKLAR
GERCEKLERI SÖYLUYORUM ARKADAŞLAR...AMA ÖGRETMEN ARKADASLARIMIZ EYLEMLERE GELINCE SESIMIZ HIC CIKMIYOR HEP MAILLERLE HALETMEYE CALISTIKLARINI GÖRUNCE MORALIM BOZULUYOR SANKI EYLEMDE UC BES KISI OLUCAK DIYE DUSUNUYORUM VE UZULUYORUM BU SEKILDE DUSUNUNCE..UMARIM TEKEL ISCILERI GIBI DAHA FAZLASI OLURUZDA SESIMIZIN YANKISI KULAKLARININ ZARINI DELER....