Atamaya saatler kala....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerdaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
bence arkadaşlarbizi bilgisayar başında sinir edip 2 gibi deaçıklayıp kaçarlar...

çatlamak üzereyim okulda arkadaslar atanamazsın dıyorlar canım sıkılılyorrrrrrrrrrrrrrr puan 55:hhf:

ya rabbim... sen kimsesizlerin kimsesisin sen karanlıkları aydınlığa çevirensin olmazları tersine çevirensin bu mübarek muharrem ayında mübarek cuma akşamında buradaki tüm biçarelerin gönlündeki muradı peygamber efendimizin yüzüsuyu hürmetine ver sen çaresizlerin çaresisin.... çaresiziz yetiş imdadımıza....

Zerda hocam agzına yüreğine sağlık rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah, yüce yaradan hakkımızda ne hayırlısı ise onu nasip etsin...

Bence 50 ve üstü atanır,biz 30- 40'lar ne olacak bakalım,keşke bi mucize olsa hepimiz atansak..

ya rabbim... sen kimsesizlerin kimsesisin sen karanlıkları aydınlığa çevirensin olmazları tersine çevirensin bu mübarek muharrem ayında mübarek cuma akşamında buradaki tüm biçarelerin gönlündeki muradı peygamber efendimizin yüzüsuyu hürmetine ver sen çaresizlerin çaresisin.... çaresiziz yetiş imdadımıza....

AMİnnnnnn....

offffffffffff yeter artıkkkk

Açıklansın artıkkkkkkkkkkkkk,yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr
Karnıma ağrılar giriyor :(((

Arkadaşlar bizler atandık ama bu
siteden ve arkadaşlarımızdan vaz geçmedik bu gün inşallah hepinizin atanma haberlerini burda duyarızda inşallah hep birlikte
seviniriz özellikle arkadaşlarım zerda,ofluzeyoş tuba82,umutla arkadaşlarımızın hayırlı haberlerini duymaya şimdiden hepinizin yeni yılı kytlu umutlu ve dileklerimizin kabulu ol
sun arkadaşlar:)

siteden ve arkadaşlarımızdan vaz geçmedik bu gün inşallah hepinizin atanma haberlerini burda duyarızda inşallah hep birlikte
seviniriz özellikle arkadaşlarım zerda,ofluzeyoş tuba82,umutla arkadaşlarımızın hayırlı haberlerini duymaya şimdiden hepinizin yeni yılı kytlu umutlu ve dileklerimizin kabulu ol

canım arkadaşım bu güzel duaların için çok tşk.ediyorum.inş..herkesin dileği gerçek olur.kısmet diyorum.hayırlısı hepimiz için....

Teşekkürler rey-han hocam.İnşallah bizde o mutluluğu yaşarız.Sizinde yeni yılınız kutlu olsun.

acıklandı ben atanamadım

allah herkesın gönlune göre versın.eger bı yerde nasıbımız varsa olur arkadaslar merak etmeyın....

puanım 44.283 dü

açıklandı mı?

sağol reyhan hocam... atanamadım yine:((((

Açıklandı atamalar bölümünde..

pesonel meb hızlıerişim de

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri