Atamamız çıktıktan sonra neler yapmalıyız??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DiabolicaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@DiabolicaL
Atamamız çıktıktan sonra neler yapacağımızı tam olarak bilmiyoruz..Bu konuda çalışan arkadaşların tavsiyelerini bekliyoruz..

hocam ilk günler tanışma ,serbest resim ,sınıf kurallarını belirlemek,çocukların kişisel ihtiyaç listesi ve kırtasiye malzemelerinin listesini belirlemekle geçiyor.ardından başvuru formu,çocuğun kişisel gelişim formu,çocukların bilgilerinin olduğu formları (siteden evraklar bölümünden temin edebilirsiniz) velilere dağıtıp doldurtuyorsunuz.inşallah atanırsınız.şimdiden bol şansss

hocam ilk günler tanışma ,serbest resim ,sınıf kurallarını belirlemek,çocukların kişisel ihtiyaç listesi ve kırtasiye malzemelerinin listesini belirlemekle geçiyor.ardından başvuru formu,çocuğun kişisel gelişim formu,çocukların bilgilerinin olduğu formları (siteden evraklar bölümünden temin edebilirsiniz) velilere dağıtıp doldurtuyorsunuz.inşallah atanırsınız.şimdiden bol şansss

çok teşekkürler hocam..böyle bilgilere çok ihtiyacımız olacak..

merhaba eğer atanırsak kaç gün içinde başlamamız gerekiyor.

15 gün içinde başlamamız gerekiyor arkadaşlar bende bng okudum öğrendim ilk haftalar neler yapabiliceğimiz konusunda tecrübeli arkadaşlar yardım ederse bende sevinirim özellikle ilk gün

SLM.ilk günler okul için uyum günleriniz arkadaşlar.okulu ,çocukları kısacası herşeyi tanıma günleriniz.ben 5 yıl usta öğreticilik yaptım.bi gün bunun için sevineceğim hiç aklıma gelmemişti.allhın izniyle bu yıl kurtuluyorum.ilk günler genelllikle çocuklarla oyun şeklinde geçiyor ve ben küçük hediyeler alıyorum yada almaya çalışıyordum.mesela balon, şeker gibi genelllikle çocukları serbest bırakıyorum oyuncaklarla oynamaları için umarım yardımcı olmuşumdur.belge vs.işleri kolay zaten onlar için forumda bölüm var.kolayca temin edebilirisiniz saygılar.

bence okulda neler yapacağımız az çok belli nasılsa eğitimini aldık zaten bu sitedeki etkinliklerde yardımcı olur
bu siteye kayıtlı kimse sorun yaşamaz diye düşünüyorum :)

ihtiyaç listesi olanlar paylaşırlarsa sevinirim

ya ben çocuk şarkılarını ve halka oyunlarını unutmuşum :(( aklımda bir tane bile çocuk şarkısı kalmadı stres ve heyecandan

ya ben çocuk şarkılarını ve halka oyunlarını unutmuşum :(( aklımda bir tane bile çocuk şarkısı kalmadı stres ve heyecandan

sitede birçok oyun çeşidi ve şarkı var.ordan alıp kullanabilirsiniz.aklına gelir..sorun etmeyin.olur hallolur bir şekilde her şey.

olsun arkadaşlar kaç aylardır bir ton şeye çalıştık onlardan anlatırız artık,2. mahmut ,abdül mecit ,yok ilk kağıt parayı basan ,yok postane açan dimi ama yada anayasa maddelerini falan sayarız çocuklara ;) kendi bilgilerimizden eser kalmadı tabi ,ben bu düzene ne diyim.....

olsun arkadaşlar kaç aylardır bir ton şeye çalıştık onlardan anlatırız artık,2. mahmut ,abdül mecit ,yok ilk kağıt parayı basan ,yok postane açan dimi ama yada anayasa maddelerini falan sayarız çocuklara ;) kendi bilgilerimizden eser kalmadı tabi ,ben bu düzene ne diyim.....

Arkadaşım inşallah atanırızda bu bilgileri stajerlik kursunda kullanırız.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri