Atamalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan handangokcen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
ama sözleşmeliyi istedikleri yere gönderiyolar ya ben doğu ya gitmek istemiyorsam nolcak :( en iyisi bu sene çoook çalışıp kadrolu olmalıyım :phzuihf:

Sözleşmeli istediği yere gider diye bişey yok ya ..ben mesela 16 tane kadrolu yazdım,4 tane de sözleşmeli yani benim 17. tercihim oldu...ben o sözleşmelileri yazmasaydım ve 21.şıkkı işaretleseydim kadrolu gitcektim ama istemediğim bi yer olacaktı...

bende bir sözleşmeli öğrt olarak şunu söylemek istiyorum haklarımız ve maaş güzel fakat garantimiz yok.

farzet anlasamadınz bıdahakı yıl yınemı kpssyegırıp atama beklıyosuz

nasıl garanti değil ?sen yüzkızartıcı veya öyle çok büyük bir suç işleyeceksin ki senin sözleşmeni feshetsinlerr...

sözleşmeliler 930 ytl maaş +ek ders alıyor kadroluların maaşı biraz daha az

allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar

arkadaşlar benim arkadaşım su anda sözleşmeli olarak çalışıyor
saat ücreti alıyorlar saati nekadar bilmiyorum ama
1 aylık kesintisiz çalışma sonrası 500 550 arası alıyor
keşke söyledğiniz rakamları verse
geneldede öğretmenler yarım gün
bilginiz olsun

sözleşmelilerin maaşı kadrolularla aynı arkadaşım..ben de sözleşmeli çalıştım ilk dönem sanırım usta öğreticilerle karıştırdın....

arkadaşlar öğretmenlik maaşı için yapılacak bir mesliek değil maaş kısmı ayrıntı.Ayrıntılara takılmayın...

benim bu sene sözleşmeli bile olsa razıyım artık kendi işimi yapmak istiyorum ÖĞRETMEN OLMAK İSTİYORUM:(

evet cnm ben ztn onlara önyargılı yaklaşmıorum..ben bile atanmadan önce yeterince bilgiye sahip değildim ama çok araştırdım..sözleşmeli öğretmenlik yapan yakınlarımla görüştüm..dediğimz gbi artık kadrolu sözleşmeli fark yok...nasip olursa şubatta kadroya geçeriz inşallah...inşallah herkes istediği yere gelir...

benim de çok bilgilendirilmeye ihtiyacım var. kaç puanla atandınız kısmına bakıyorum da 76 , 78 ile falan sözleşmeli atandık diyorlar. benim aklmım almıyor. bu puanla doğu yerlerine kadrolu atanılmazmıydı.
yani sözleşmeli benimn tahmin ettiğimden çok fazla iyi olanaklara mı sahip?
vekil öğretmenliğiyle farkı ne?
sigorta var değilmi?
ücret olarak kadroluya göre, vekil öğretmenliğine göre nasıl fark var?
ve sonradan kadroya geçiliyor mu? geçiliyorsa nasıl, kaç yıl sonra? ay benim hiç bilgim yok, kafamdaki sorular çokk :) :(

nasıl garanti değil ?sen yüzkızartıcı veya öyle çok büyük bir suç işleyeceksin ki senin sözleşmeni feshetsinlerr...

deria hep benim merak ettiğim şeyleri yazıyorsun. garantiniz varsa kadordan farkınız ne? bunu gerçekten merak ediyorum. ben daha yeni 4 e geçtim. ve sanki çok karışıkmış gibi geliyor. kadrolu, sözleşmeli, vekil öğretmenliği, usta öğretmenlik... yani kadroya gideceğini bildiğin halde sözleşmeliyi seçtin öyle mi? çok kötü yere kadrolu gideceğime, sözleşmeli kadrosuz daha iyi yere giderim daha iyi dediniz..

ve bir de sözleşmeliler yazın para alabiliyor mu? ve kadroya nasıl geçiliyor daha sonra, neye göre kadroya geçiriyorlar?

güzel sorular sormussun bılenler yanıtlar canım atamlar kısmında kadrolu sozlesmelı konusu var orayada bak

arkadaşlar sözleşmeli öğretmenler de kadrolular kadar maaş alıyorlar.tek fark onlar sigortalı ve her sene sözleşme yenileniyor.istediğin kadar szöleşmel öğretmenlik yapabilirsin.artık sözleşmeli öğretmenler de kadrolular gibi stajerlik kursları alıp adaylıkları kalktıktan sonra tayin isteyebiliolarlar.usta öreticilikte ise ücret daha az ve sene bitince onlar ın ilişiği kesiliyor okulla.inşallah yardımcı olabilmişimdir.

arkadaşlar konu dağılmış..lütfen uygun yere yazalım sözleşmelilerle ilgili konumuz mevcut...teşekkürler

arkadaşlar sözleşmeli ve kadrolu atanabilmek için taban puan 69 imiş bu sene milli eğitime gidip şahsen öğrendim.
benim kpss puanım yetersiz olduğu için bende kadrosuz uzman(üniversite mezunları) olabiliyormuşum ama maaş konusunu bilemiyorum? sanırım saat üzerinden hesaplanacak...

acaba uzman ile usta öğretici arasında nasıl bir fark olucak onu da anlayamadım? bu konuda da bana fikirlerinizi ve bilgilerinizi sunarsanız çok sevinirim.

deria verdiğin bilgiler aydınlatıcı sağol. bende şu 21. tercih olayını anlamış değilim açıklarsan sevinirim

ve bir de sözleşmeliler yazın para alabiliyor mu? ve kadroya nasıl geçiliyor daha sonra, neye göre kadroya geçiriyorlar?

mrb naturel sözleşmeliler yazında bayramdada maaş alıyolar.kadroya geçmeleri için o ilde yada ilçede hangi yere atanmışsa, oraya atanan en yüksek puan alan sözleşmeliden daha yüksek alırsa kadroya geçebiliyor. bu işin güzel tarafı senin sözleşmeli atandıgın okul dolu gözüküyo. bu yüzden kadrolu biri senin 0kuluna geçemiyor. taki sen tayini isteyene yada kadroya geçipte başka bir yere gidene kadar okulun boş gözterilmiyor. tabi kadro için yine öncelik senin. okulun dolu gözterdiği için yine bir tek sen tercih edebiliyorsun.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri