Askere hayırlı teskereler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cego5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cego5
2006 mezunlarının bitanesi sevgili başkanımız askere gidiyor kendisine hayırlı tezkereler dileyelim.muhtemelen askerde çavuş olacak nede olsa alışık.hemen dön ondann sonrada düğününde halay çekelim:3613411xz:

aa çavuş askere mi gidiyor serkan hayırlı teskereler dönüncede düğün haa valla yakışır.hadi sınıf nerde bir şemmamme çekelim lülülülülülülülülülülül

tşk ederim dostlarım...
şimdiden beni yanlız bırakmadınız askerde de beni yanlız bırakmayacağınızı biliyorum.(böylece askerde de yanlız kalmamış oldum sağlama aldım:)
öyle işte kaldı 6 gün.ne diyelim en büyük asker benim...:)

benim sevgülümde gidiyor cuma günü açılanacak nere düşeceğiniz pazarda yolcusunuz allah sağ salim gidip sağ salim dönmek nasip etsin seneye düğün dolu valla bizim sınıf hep senye düğünde

tşk ederim gülşahcım bende sana=sevgiline aynı duyguları temenni ediyorum....kaldı 4 gün...

askere gidenlere hayırlı tezkereler diliyorum arkadaşlar....

öğretmen asker manisadayım teşekkürler

Allah Göreviniz Hakkiyla Yapmayi Nasip Etsin.
Vatan Size Forum Bize Emanet ;)))))

benim sevgilime kısa dönem ve istanbul çıktı çok şanslıyım yaşasın

herkese ilgisinden dolayı tsk ederim...
ben askerden döndüm...
ve bu kısa sürede sizleri özledimmm.
hoş geldim benn:)

serkan nasıl döndün be yaa anlamadım ben

ne iş serkan senin askerlik de bi değişikmiş,göz açıp kapayıncaya kadar geçti dimek

ben jet hızıyla yaptım dermişim şimdi hala askerim ama öğretmen asker olarak devam ediyorum.anlaşıldı mı?

hacı kardeşimizi askere yolladık...
hayırlı teskereler kardeşim.bahtın açık olsun...

tekirdağda şimdi hacı.hacı adımını atınca bi yer sarsıntısı olmuş tekirdağda

ya hacı tel nolarınımı değişti oda bizi sildimi ya bir kaç kez mesaj attım cevap gelmedi hiç be yaa hayırlı teskereler

hayırlı teskereler

hayırlı teskereler tüm askerlere bizim dönemden duranda askerde onada hayırlı teskereler....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri