Artık materyalden müzik aleti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semiramis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
merhabalar müzik köşesi ile mesela müziğe bugüne katkıda olan kişilerin resimlerini veya albüm oluşturarak zenginleştirebilirsin

çokk tesekkür ederim . slaytlar ve özellikle verdiğiniz o bilgiler cok güzel ve cok yararlıydı. hemen kaydettim bilgisayarıma, slaytımı hazırlarken kullanacağım. evet resim işini hallettim ama bu seferde teorik yani yazılı bilgilere brazcık daha ihtiyacım var. egerki elinzde brazcık daha müzik köşesi ile ilgili bilgiler varsa bnmle paylasabilirmiznz acaba??bu hafta slaytımı hazırlayıp bitrmem gerekioo. cvp yazdığız içn tesekr. ederimm.

çok ama çookk tesekkür ederimm, çok mutlu oldum sayenizde:D gercekten çook sağolunn..
müzik köşesi ile ilgili hç bir bilgi bulammaıştım inanın. smdi ise baya olduu. tekrar teskkrler.

oglumun ödevi için artık materyallerle müzik aleti yapımı için örnek istiyorum(tef,davul,ritim aleti )lütfen çok acil:110103_aphextwinz_p

sayın mbs hoş geldiniz.Yardım talebinizi ilgili konuya açarsanız yardım almanız kolaylaşacaktır.Ama önce arama tuşundan arama yapmanızı öneririm.

en basiti bir kutunun içine çeşitli materyaller koyarak marakas yapabilirsiniz.
-diş macunu kutusu gibi karton bir kutuya toplu iğneleri saplayın. ne kadar saplayacağınız size kalmış.
-iğneleri sapladığınız kutuya pirinç, mercimek gibi materyaller koyup, kutunun ağzını sıkıca kapatın/bantlayın.
-kutuyu renkli kağıtlarla kaplayın.
-kutuyu aşağı yukarı hareket ettirdiğinizde dalga sesine benzer bir ses elde edeceksiniz.
-küçük boy yoğurt kaplarından davul yapabilirsiniz.
-cam şişeleri suyla doldurup metal bir çubukla vurabilirsiniz.......kolay gelsin...

Yardımınız için teşekkür ederim çok güzel fikirler hepsini deniycem oglumun hangisi daha çok hoşuna giderse o nu beraber yapıp okula götürürüz.TşK:36_3_12:

rica ederim ne demek, yardımcı olabildimse ne mutlu :))

Arkadaşlar müzik köşesi arıyorum da bir kaç örnek buldum ama farklı örnekler varsa paylaşımınızı bekliyorum...Teşekkürler

çocukların yapabileceği müzik aletleri arıyorum..

yoğurt kaplarından davul yapıp süsleyebilirsin,sonra boş peçete rulolarının iki tarafını kapatıp içine boncuk v.s. koyarak marakas yapabilirsin.gazoz kapaklarını düzel ortalarını del bi kasnağa bağla kurdalelerle veya iplerle süsle zil yap.

teşekkürler paylaşımın için...

işine yaradıysa sevindim rica ederim

diş macunu kutusunu ben de deiyeceğim :)

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

arkadaşlar benim 2 aleti bir arada yapmam lazım hoca mesela davul ve zili birleştirebilirsiniz dedi ama ne yapacagımı bilmiyorum pazartesi sınav olcaz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

arkadaşlar müzik etkinliği için ritm aleti yaptırmam lazım tef ve marakas yaptırmak istiyorum staj için örnekler gönderirseniz çok sevinirim

slm müzik aleti resimleri varsa yapılışlarıyla gönderirmisiniz arkadaşlar bende yapıcam ama bulamıyorum. şimdiden teşekkürler

ben davul yapmak istıyorum not alacaz guzel bışey olsun ıstıyorum yardımcı olur musunuz

sınıfıma artık materyelden müzik köşesi yapıcam ama nasıl yapıcm hç bilmiyorum yardmcı olursanız sevinirim şimdiden tskkrlr arkadaslar :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri