Artık Materyal Listesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asega
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
turanemine diil de emine dersen ok :)

tamam hocam kusura bakma o şekilde yazdığın için bende aynısını yazdım.

aşkolsun canım ne kusuru :)))
turanemine çok resmi geldi bi an bana :)

artık materyal çalışmalarında hangi yapıştırıcılardan ve ne şekilde kullanıyorsunuz?geçen hafta içi kumaşlardan kolaj çalışması yaptık prit yapıştırıcı işe yaramadı ellerine tüp yapıştırıcılardan verdim,masaları ve faalıyetleri batırdılar kullanamadılar.yapıştırıcıyı ben sürmek istedim hepsıne ayrı ayrı yetişemedim,bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

peligom olabılır

Cok Tesekkur Ederim Bu Liste Icin

hale öğretmenım ben pet bardak yada tabakla bısey yaptıramıyorum onun yerıne kağıt tabak ıstedım.maskeler için ip lastik,dondurma cubuğu yerıne doktorların boğaz muayenesınde kullandığı dil cubuğu (KI ONUN BI ADI VAR AMA BEN BILE BILMIYORUM söyleye bılseydım cok havalı olcaktı :) ,desensız duz kesekağıdı,boncuk dıye istemedım de ırı boncuklu 100 luk yada 500luk tesbıh dedım,boş meyvelı yoğurt kuplerı(danıno v.s.)suprız yumurta kutuları...sızın lısteden farklı olarak benım lıstemde bunlarda vardı.işinize yarar umarım.bu arada acccayıp cöp gelıyo.her defasında ayıklıyorum.göze alabılenlere kolay gelsın dıyorum.hepımıze kolay gelsın...

aklına gelebilecek herşeyyyyyyyyyyyyyy

slm bana listeyi yolayabilirmisiniz bulamadım buradan

biraz fazla atık söyler misiniz? acill

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri