Arti 10 bİn atamasi İle İlk atamada gİdenler arasindakİ adaletsİzlİĞİ savunanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ''teach_er''
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:05
zamanında sınıfcılar 25le ingilizcede 35 le atandı ziraat mühendisleri sınıfcı olarak atandı bunlar haksızlık deyildi sanırım nasıl bir ülkede yaşıyoruz .65 puan ve üzeri alanlar adını soyadını doğum tarihini yazdı heralde yüksek puan aldı.ben adımı soyadımı yazdım 68 aldım

ilk atamada atanan arkadaşlarım ben de sizin gibi madurlardan biriryim:(rabbimden hepimiz için şunu diliyorum inşallah eylülde yenilen hakkımız kasım atamasında(aralığa kalan) 10 bin kadroda yüzümüzü güldürür. Allah diğer branşlardan olan arkadaşlara sabır versin Türkiye 1.si fizikçi atanamazken 46 ya kadar düşen bir puanla atanana güler misin ağlar mısın....

bu düzende adalet beklemeyin zaten bunca sene okuyup çalışıp iş sahibi olmak için uğraştık sonunda doğunun ücra köseşelrinde çile çekmeye mahkum olduk bu yapılan resmen şş........

arkadailar halinize şükredin buldunuzda bulanıyosunuz sizde yaaaa

bencede buldunuzda bulanıyorsunuz bundan 2 -3 ay önce sözlesmelide olsa atanmaya razıyız deniliyordu eminimki siz atananlar bunu sizde demişsinizdir atandıktan sonra da kadro diye bağırıyorsunuz oturunda halinize sükredin hiç yoktan iyidır

arkadaşlar biz burada sadece var olan bir haksızlığı dile getiriyoruz.biz öğretmenlerin yapması gerekende budur diye düşünüyorum..
ben eylülde 79 puanla istanbula sözleşmeli atandım.şu anda okulumdan da halimdende memnunum.ama yüzlerce arkadaşın hakkı yenildi.bizim itirazımız buna..
ayyrıca bulup da bunama gibi bir durum da söz konusu değil.bizler iyi birer puan alabilmek için gece gündüz çalıştık.tabiki çalışanla çalışmayanın ayrılması gerekiyor.ama bu adaletsiz ülkede ne mümkün..

Arkadaşlar,öğretmenler gününüz kutlu olsun.Ne mutlu ki hepimiz artık öğretmeniz..Kpss 'nin geçerliliğine inanıyor musunuz acaba,ben inanmıyorum,ben eğitim fakültesi mezunuyum,Diplomamda OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ yazıyor.Artık ileriye baksak,şuan okul öncesinde bir yenilik geldi diye sevinemez miyiz ?

Bütün öğretmenler arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum..

bencede büyük adaletsizlik.bende düşük puanla atandım vicdanım bu durumdan dolayı aslında hiç rahat değil.bunuda belirtmek isterim.

hepimiz zaten atanabilirdik daha adil bir sistemle.Ama doğuya atanan arkadaşlar daha önce kadroya geçecek bu yüzden önleri daha açık olacak ve istedikleri okula ilerde yerleşebilecekler umarım böyle olur.herkes için hayırlı olsun yinede bu atamalar

hepimiz zaten atanabilirdik daha adil bir sistemle.Ama doğuya atanan arkadaşlar daha önce kadroya geçecek bu yüzden önleri daha açık olacak ve istedikleri okula ilerde yerleşebilecekler umarım böyle olur.herkes için hayırlı olsun yinede bu atamalar
Ah be hocam ben de diyom atanabilirdik ama Malatyaya 78 puan yetmedi bir fafta sonra 60 küsürlüler girdi ,bak şimdi de kadro istiyorsan ücra köyleri yaz diyor.
Ben şimdi ilgili makamların memurundan en üstüne kadar sövmeyim.
çalıştım boşa gitti puanla rezil oldum.

acayip sinirlerim bozuk yaa. bende ilk atamada atandım.

bence burda adalet sağlamalılar ilk atamada atananlara yapılan büyük haksızlık.

aç şimdi tüm atanan sözleşmeli yerleri. 10000 ve ilk atamada atanan sözleşmelilerin yerlerini millet yapsın yine tercihlerini.benim Erzurum olsun başım gözüm üstüne napim derim puanım yetmedi ama böyle bir saçmalık başka bi yerde yoktur heralde..
kabul edemiyorum bir türlü yaa sindiremiyorum içime.

şimdi merkeze gelemiyorum niye 50lerle atanan sözleşmeli arkadaşlar olduğu için
nasıl gelebilirim sözleşmeli arkadaş kadroya tercih yapıp giderse
gider mi biraz zor

ooooffff offfff napıcam bilmiyorum.

şimdi atandınızda bunun derdine mi düştünüz ya doğudaki çocuk çocuk değil mi görev heryerde görevdir önce işinizi sevin herşeyde vardır bi hayır deyin belki ilk gidenlere önce kadro vverilecek kimbilir bu kadar isyan niye şükredin insanlar 80 le atanamıyo ücretli çalışıyo....

Ah be hocam ben de diyom atanabilirdik ama Malatyaya 78 puan yetmedi bir fafta sonra 60 küsürlüler girdi ,bak şimdi de kadro istiyorsan ücra köyleri yaz diyor.
Ben şimdi ilgili makamların memurundan en üstüne kadar sövmeyim.
çalıştım boşa gitti puanla rezil oldum.

doğru ya durumumdan dolayı ilgilenemediğim bir konu.gerçekten çok can sıkıcı bir durum.koskoca bir adaletsizlik gibi görünüyor ama hocam sizde bilirsiniz bizim hayır bildiğimiz işlerde şer şer bildiğimiz işlerde hayır vardır.dinimizde bu böyledir.canınızı hiçbirşeye sıkmayın derim.Allahın yüce adaletine güvenin.

şimdi atandınızda bunun derdine mi düştünüz ya doğudaki çocuk çocuk değil mi görev heryerde görevdir önce işinizi sevin herşeyde vardır bi hayır deyin belki ilk gidenlere önce kadro vverilecek kimbilir bu kadar isyan niye şükredin insanlar 80 le atanamıyo ücretli çalışıyo....
dosdoğru söz:)

olan olmuş giden gitmiş saçmalamayın artık ya burda yazmanın hanginize ne faydası var hatta hakaretlerle sinirlerinizi bozarak zarar veriyosunuz birbirinize yakışmıyor hiçbir öğretmen arkadaşıma

Davanızda haklısınız size katılıyorum. Ama bu bizim suçumuz değil. Siz nasıl atama beklediyseniz bizlerde bekledik. Sizde bizim yerimizde olsaydınız aynı şeyi yapacaktınız.

madem bu 76 alanla 46 alan arasında bir fark yoktu niye kpss sınavı yapıldı. bizler ilk atamada dağ köylerine atandık, sözleşmeliler merkezler de bizlere göre daha rahat şimdi kadrolu olmanın neresi avantaj, bizler neyin cezasını çekiyoruz..

madem bu 76 alanla 46 alan arasında bir fark yoktu niye kpss sınavı yapıldı. bizler ilk atamada dağ köylerine atandık, sözleşmeliler merkezler de bizlere göre daha rahat şimdi kadrolu olmanın neresi avantaj, bizler neyin cezasını çekiyoruz..
hocam artık olan olmus tamam haklısınız hemde yerden göğe kadar ama artık geçmisi irdelemenin bir anlamı yok bunda bizlerinde suçu yok artık o düşük puanla iyi yere gitti o yüksek puanla kötü yere gitti herkes kendi nasibine gider bu alım o.ö ilk defa nasip oldu bırakında herkes atansın sen yüksek puan almıssın takdir ederim acaba o düşük puan alanlar acaba hiçbirsey bilmediklerindenmi aldı ben öyle sanmıyorum bu bölümü bitiren herkes bu meslegi güzel yapar zaten yapamasalardı bunca sene usta öğreticilik yaptırılmazdı onlara artık bu düşük puan işini bırakın umarım herkes atanır ve burda bunun sevincini hepberaber paylasırız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri