Arti 10 bİn atamasi İle İlk atamada gİdenler arasindakİ adaletsİzlİĞİ savunanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ''teach_er''
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:05
Sen canını sıkma karakalem lafın gittiği yer belli. ben sana tamamen katılıyorum...kpss den istisnalar hariç kimi sınava soksan en az 50 alır minimum ve millet bizim hayalimizden bile geçiremediğimiz okullara emek vermeden 50 ile atandı...bu onların suçu yada hakkı değil tamamen hükümetin şerefsizliği adaletsizliği...Hakkıyla idare edemeyen tüm idarecilerin Allah belalarını versin cehennem çukurlarında yaksın...çıkamasın ben gecelerimi gündüzlerimi haksızlığa uğramak için vermişim...50 alanlar ne çalıştı nede atanma istedi...ama altın tepside sundu hükümet önlerine...hemde iki gün arayla...

böyle adaletsizlik olmaz arkadaşım ben de katılıyorum sana yazıklar olsun ben istediğim yere atandım ilk atamayla ama çok arkadaşım var doğuya giden ve iyi puanlarla biz sabahlara kadar çalıştık bizim suçumuz neydi bi de dersane parası zaman stres hepsi var hakka giriyorlar yazıklar olsun diyecek bir şey bulamıyorum ben yaaa çok üzgünüm mağdur olan arkadaşlarım için:(((

hocam meb e saldıralım hocam atanıp ekmek peşinde koşan arkadaşlarımıza çeşitli yakıştırmalarda ve imalarda bulunmayalım. alınganlığımızın zievesindeyiz

bize o okullarda açılmalıydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşım burda ağlaşmayın yok yere o zavallılar bunları okuyup içinden kıs kıs gülüyolar yarım akıllılar hakkınızı birleşip yasal yoldan arayın

Zavallı senin gibilere derler..haddini bil boyundan büyük kelimeler konuşma..Sanal yoldan bunları konuşmak kolaydır sonrasında üzüleceğiniz şeyler burada yazmayın..

arkadaşlar bu karakalemin tahriklerine kapılmayın o herhalde çeşitli sebeplerden atanamaynlardan ve böyle yaparak miileti birbirine düşürüyor birde küstaha küstah insanlara yarım akıllılar diyor senin ne haddine bu şekil konuşmak

size katlıyorum
ama elden ne gelir. bende 76 puanla 2 yıldır sözleşmeli çalışıyorum. Nasıl sözleşmeli kadrolu ayrımı varsa 50 ve 70 puanla atanalar arasındada fark olur. Onların
yerinde olsam oturur çalışır iyi bir puanla şanımı kurtarmaya çalışırdım.

evet haklısınız sonuna kadar katılıyorum yapılan buyuk haksızlıkk...

arkadaşlar burası eğitimcilerin paylaşım sitesi, ama görüyorum ki sokak ağzı diye tabir edilen ifadeler kullanılıyor bir kişi tarafından, lütfen o kişinin asılsız ve çıkmaz yorumlarına tepkisiz kalın,
yarası olmayan bu adaletsizliğe göz yummaz, ama canı yanan benim canım yanıyor, sizinki de yanacak der ve böyle boş boş konuşur,
ne zaman BEN demekten kurtulacağız,

kadrolu atanmak istiyoruz, o zaman hak yerini bulacaktır,

kimseyle kıyaslanmayalım, bu başlıkta bizim konumuz konuşulsun, diğer madur arkadaşlar kendi platformunda kendi haklarını konuşsunlar,
keşke yapabileceğimiz bir şey olsa da onlara da destek olsak,
destek olamaıyoruz ama en azından köstek de olmuyoruz,

saygıya davet ediyorum,

allahım yaa bence cok sacma bır durum ıcın kavga edıyorsunuz kım nerden bılecektıı atama olucagını ben kısmete cok ınanan bır ınsanımm demek kızmetımız yokmuss benım botum 72.825 benım notum kadro ıcın yeterde artardı ama ben ne eylulde nede ıkıncı atamada atanamddımm ve benım gıbı bır cok kısı ve ben bole kjımseyı sıkayet adaletsızlık var dıye bırsey demıyorumm devletın bundan kazancı ne olabılır kıı dusuk puanları doguya gondermeyerek bıraz mantıklı dusunun lutfenn

bu sitede seviye iyiyce düşmüş...yazık sizler eğitimci olacaksınız!!!!!!!!!!!!!!!!!çok yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....................

yani diyo ki ilk atamada doğuya giden o 5 bin için yeni atama olmayacak.konu parelelinde düşünün başka bir yere bağlamayın.kasım ataması için henüz bir netlik yok ama ben kasım da yeni atama olacağını düşünüyorum.

yani diyo ki ilk atamada doğuya giden o 5 bin için yeni atama olmayacak.konu parelelinde düşünün başka bir yere bağlamayın.kasım ataması için henüz bir netlik yok ama ben kasım da yeni atama olacağını düşünüyorum.

siz atandınız mı?

evt de neden merak ettiniz?

ilginç...
çok mu zor atandığınız yeri ya da puanınızı söylemek...
çok gizli bir yer olmalı!!!

LÜTFEN BENİ BU SİTEDE YALNIZ BIRAKMAYIN.....İLK ATANANLAR...SİZE SESLENİYORUM!!!
Arkadaşlar kasım da olmazsa şubatta bu mağduriyeti ortadan kaldırıp ilk atananları kadroya geçirmeliler...Millet kasım atamasından bahsediyo fakat bahsedenler 46 nın altında puan alan sınava öylesine girmiş arkadaşlar...Böyle olmamılıydı...İlk atananlar nerede???lütfen şu forumu biraz coşturalım...saçma sapan konular konuşup tartışıp seviyemizi düşürmeyelim.Bizler öğretmeniz.Lütfen.Hiç birirmize yakışmıyor böyle davranmak.Kimsenin bakıyorum forumda sesi çıkmıyo.İlk atanan arkadaşlar neredesiniz? maaşlar yatınca sesiniz kesildi...ama unutmayın ki bir kitap açıp bir soru sormayan arkadaşlarınızda o maaşların aynılarını aldılar....bu haksızlığı lütfen her zaman dile getirelim.

lÜtfen benİ bu sİtede yalniz birakmayin.....İlk atananlar...sİze seslenİyorum!!!
Arkadaşlar kasım da olmazsa şubatta bu mağduriyeti ortadan kaldırıp ilk atananları kadroya geçirmeliler...millet kasım atamasından bahsediyo fakat bahsedenler 46 nın altında puan alan sınava öylesine girmiş arkadaşlar...böyle olmamılıydı...İlk atananlar nerede???lütfen şu forumu biraz coşturalım...saçma sapan konular konuşup tartışıp seviyemizi düşürmeyelim.bizler öğretmeniz.lütfen.hiç birirmize yakışmıyor böyle davranmak.kimsenin bakıyorum forumda sesi çıkmıyo.İlk atanan arkadaşlar neredesiniz? Maaşlar yatınca sesiniz kesildi...ama unutmayın ki bir kitap açıp bir soru sormayan arkadaşlarınızda o maaşların aynılarını aldılar....bu haksızlığı lütfen her zaman dile getirelim.

:36_6_3:

arkadaşlar neden kzııyorsunuz inşaalh sizlerde atanırsınız istediğiniz yere

atanan arkadaşlara söylüyorum atanmadan önce tek atanalım nere olursa giderim diyorsunuz şimdi bakıyorum atananlar da bir şikayet bi şikayet arkadaşlar türkiyede yaşıyoruz dogu batı farkedermi?doguyada birilerinin gidip görev yapması gerekiyor ,kolay yakın yerlerde görevi herkez yapar önemli olan zor olan yerlerde çalışmak sabırlı olun şükredin şikayet edip durmayın.inşallah atanamayan bizlerde atanırız kasımda.8 yldır usata öğretici olarak çalışdım .her gittiğim okulda anasınıfını ben açtım malzeme topladım ,yerime gelenler oldu arkadaşlar örgün öğretimi bitirdik bi havayla geliyor ama uygulamada hiçbirşey yok.eğitimin örgünü açıköğretimi farketmez insan insan işini benimsemeli çalışmalı kendini geliştirmeli gaziyi bitirip vb okulları bitirip gelmekle olmuyor

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri