Arkadaşlar Okulunuzdan Memnunmuusnuz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan edalin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@edalin
güzel bir yer ben oradan mezunum eğitim fakültesi hendek'te ilçede yanii.ama hendek çok şirin bi yerdir.gözü yüksekte biri değilsen eminim çok seveceksin.herşeyden önce ortam çok sıcak.eğitime gelincee ben çok memnunum.inş. atanırsam yeterince donanımlı olduğumu düşünüyorum orada aldığım eğitim sayesindee.

merhaba eli,öncelikle şunu belirtiyim ki eğitim fakültesi hendekte. hendek küçük bir yer. ilk geldiğin zaman büyük ihtimelle sevmeyeceksin;çünkü hendek öğrenciler için ideal bir yer değil,sosyal faaliyetler yok malesef:(ama işin ilginç tarafı hendeği özlüyorsun da,ortamını kurarsan iyi vakit geçirebilirsin belki yani aslında herşey bize bağlı,umarım pişman olmazsın...

orayı ne kadar seversin bilmiyorum ama bu tamamen sana bağlı.ilk başta sevmeyebilirsin ama sonra arkadaş edindikçe seversin.:)

bence hendek ilçe olarak sevimli bir yer en azından büyük şehirlere nazaran fazla paran gitmiyor. istanbula izmite yakın olmasından dolayı gezme seçeneklerin fazla. eğitimi bence tam olarak ii değil aynı hocalar 4sene giriyor. bir hoca taktıysa sana 4 sene kalabilirsin. okulumuzda yaz okulu var bu başlı başına saçma bir uygulama sadece para için ders veriyorlar yoksa başka amaç yok öğrenci öğrenmiş öğrenmemiş okadar önemli değil bence. kazananlara hayırlı olsun şimdiden

bence arkadaşım hocalara haksızlık yapıyor. Sen kendine taktıracak birşey yaptıysan elbet takarlar.
Ama hocalarımızın hiç biri kaprisli vb. hocalar diil.

Bende Sakarya Üniversitesi mezunu biri olarak şunları söyliyebilirim.Nedense büyük yerlerden gelen insanların büyük hayallerle gelip 4 yıl sonunda oh be kurtuldum çığlıklarıyla koşarak kaçtıkları bir üniversitedir ama herkes bilirki ne Çark Caddesi unutulur nede Çark Mesire bunun nedeni de büyük olmayışından insanların hep sıcak bir ortam içinde bulunması.Sakarya Üniversitesi diyince belki biraz bozuk sesler çıkabilir ama ordaki arkadaşlıklar nasıl diyince diğer yerlerden biraz daha farklı olduğunu herkes bilir.

meraba arkadaşlar bende hendekten selçuğa yatay geçiş yaptıım.son sınıftayım.burası acayyipp rahat bi yer.ne yoklama var ne ödev ne materyel ne sunum yan gel yat yani.özetle : iyiki gelmişim kpss ye bol bol vakit ayırabiliyorum.imkanı olan herkese şiddetle tavsiye edilir.
ha şuda var hendeğin yerini asla tutmaz :) bi başka güzeldi yaaa canım benim...

Bende bu sene oraya geliorum :) umarım severim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri