Arkadaşlar ek alım kesin....Herkes puanını bu başlığa yazsın.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bahar81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atana bilirsin allahın izniyle hocam

İnŞallah herkez İstedİĞİ yere atanir

1. tercihim sultangazi istiklal i.ö.o
2.gaziosmanpaşa yıldıztabya i.ö.o
3.sultangazi de ben listemi istanbulu seçenlere ekledim arkadaşım kısmetse yarın ilçeye gidip onaylatıcam

hangi ilçe deydi hocam 69.900

ayşecim nasılsın nasıl gidiyor???

iyiyim canım çok şükür den nasılsın? Rehabilitasyon Merkezine geçtim kısmetim de varmış ama bu sene de öyle geçti çok yorucuydu Rabbim en güzelini bilir inş.bu sene olmazsa seneye çalışırım 46.265 puanla ne olur bilmem bugüne kadar kpss ye adamakıllı çalışamadım ama yapılmayacak birşey değil oturup çalışsam güzel bir puan çıkartırım Allahın izniyle dua edelim canım inş.sen neler yaptın???

puanım 46.106

so24274 puNIN 69.900 MÜ? ben anlamıyorum en son 46 küsürde kalmıştı. bu puanın üstündekiler atandı bu 60 lar 50 ler nası ooluyorda hala atanamamış oluyolar.. hadi diyelim alttan dersı kaldı bütte dersını gectı kaç kişi kaldı ki. kusura bakmayın ama bu puanlara bu yalanlara daha fazla dayanamadım ve uye olmaya karar verdım cvp yazmak için.. umarım herkes atanır herkesin gönlüne göre olsun..

Sayın su 34 benim puan 70 e yakın ama tercih yapmıyorum illa herkes tecih yaptı yada yapacak diye bir şey yok bazı kimseler çeşitli nedenlerle tercih yapmamış olabilirler.
Evlilik nedeni ile bekleyenler vardır dönem uzatanlar vardır yuksek tercih yapan yada 1 tercih yapan ve gelmeyen arkadaşlar vardır.Sayı olarak 70 e yakın az olsada bu arkadaşlarımızın yinede yarısının tercih yapacağını sanmıyorum.

Bu gidişle taban puan 42 lerde kalacak gün geçtikçe puanlar artıyor!!!!!!!!!!! Altın gibi olduk ))))))

arkadaşım bence o yazıyo almaya çalış bende o yazıyo almayı beklediğim içn hala onaylatamadım tercihlerimi.moralini bozmak istemem ama ban ilça m.e dediklerine göre o yazıyı getirmezsek onlar onaylasalar bile atamalar yapılırken sorun cıkarmış.ban böyle sölediler am sen yidene bi araştır istersen

arkadaşım bence o yazıyo almaya çalış bende o yazıyo almayı beklediğim içn hala onaylatamadım tercihlerimi.moralini bozmak istemem ama ban ilça m.e dediklerine göre o yazıyı getirmezsek onlar onaylasalar bile atamalar yapılırken sorun cıkarmış.ban böyle sölediler am sen yidene bi araştır istersen
hocam sinirden aglıyorum.aldım belgeyi götürdüm bu defada milliegitimdeki adam almıyo boyle birşeye gerek yok diyo.anlatmaya calıştım bana akılmı veriyorsunuz diyor.ne tapacagım atamamda sorun cıkarsa adamı mahkemeye verecegim

ArkadaŞlar slm benİm puanimda 43.436
sİzce kaÇta kalir
az Çok fİkİr sahİbİsİnİzdİr..

ArkadaŞlar bİr siralama oluŞtu mu puanlardan kaÇ kİŞİ varkİ 40 ve ÜstÜ
bellİmİ bellİyse lÜtfen yazin ...sevİnrİm.:36_11_12:

hiç bir şey belli değil arkadaşım hepimiz küçücük bir umudun peşindeyiz

arkadaşlar milli eğitime onaylatırken bir kağıttan bahsettiler ne kağıdı o bilgisi olan var mı?biz arkadaşlarla onaylattık kağıt falan istemediler

ark. benim puanım 51 balıkesir bursa kastamonu sinop ve yalovayı yazacağım sizce gelme ihtimali var mı

arkadaşlar geçen yıl tercih yapmayan yada tek dersten falan okul uzatan ve buyıl mezun olan 50 puan ve üstü kaç kişi var benim tanıdığım 4 kişi

arkadaşlar geçen yıl tercih yapmayan yada tek dersten falan okul uzatan ve buyıl mezun olan 50 puan ve üstü kaç kişi var benim tanıdığım 4 kişi

senin puanın kaç arkadaşım

nurann arkadaşım ben daha onaylatmadım tercilerimi istedikleri belge nedir öğrenebiirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri