Arkadaşlar çok acill lütfenn

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selale55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@selale55
merhabalar ben okul öncesi öğretmenliği öğrenciyim bir ödevim var anket hazırlamam gerekiyor ama anketı hazırlamadan önce 50 kişilik bir ön calısma yapmam lazım aşagıdaki soruyu cevaplarsanız çok sevinirim.
-sizce insanlar ruh saglıgı bozuk olan kişilere nasıl davranıyorlar?insanların onlara karşı hisleri neler?
şimdiden teşekkürler..

:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_3_12::36_3_12::36_3_12::36_3_12:
merhabalar ben okul öncesi öğretmenliği öğrenciyim bir ödevim var anket hazırlamam gerekiyor ama anketı hazırlamadan önce 50 kişilik bir ön calısma yapmam lazım aşagıdaki soruyu cevaplarsanız çok sevinirim.
-sizce insanlar ruh saglıgı bozuk olan kişilere nasıl davranıyorlar?insanların onlara karşı hisleri neler?
şimdiden teşekkürler..

bunu balıkesir için düşünürsek oldukça iyi bakıyorlar balıkesir halkı ruh sağlığı bozuk olan vatandaşlarına oldukça sahip çıkıyor ... hatta bir tane esnaf balıkesir çarşısının müdavimi olan delilerin resimlerini duvara yapıştır ve balıkesir sizi çok özlüyor yazdırmış :) oldukça hoş

bunun dışıında biraz acıyarak bakıyorum sonra halime şükrediyorum şahsi fikrim ödevin için umarım yeterli bir fikirdir.

arkadaşlar araştırma projesi dersi kapsamında aile içi ilişkilerin çocuğa etkileri,anne baba tutumlarının çocuğa etkileri ile ilgili standardize edilmiş bir ankete acil ihtiyacım var.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

onlara deli muamelesi yapılıyor maalesef.

şimdiden teşekkürler..
kimileri ağrasif oluyor kimileride tepki vermiyor içene kapanık oluyorlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri