ArkadaŞlar aranizda ders ÇaliŞmaya baŞlayan var mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan civciv81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@civciv81
Kimler ders çalışıyor?

çok istememe rağmen,henüz başlayamadım.

bugün başladım başına geçene kadar baya efor sarfettim yani ama biran önce bitsin artık kurtulmak istiyorum ders çalışmaktan :-( hem staj hem okul hem kpss illeti of of of çalışın bari bu çıksın aradan ama 3. sınıftan daha iyy gibi derler hayırlısı umarım hepimiz başarıyla geçeriz hemde kadrolu atanırız inşallah :-)

ben bu hafta dershaneye başladım başka türlü ders çalışmak gelmiyor içimden 2011 konuları da genişletilmiş en incecik kitap bile çok kalınlaştırılmış 2011 soru tipleri de farklı bekleniyormuş bu yıl hakkımızdan hayırlısı:emot22::emot118:

maalesef ben de başlayamadım :( kitaplar bana bakıyoooo,ben kitaplaraa...vakit yok :(

nerdeeeeeeeeeeeeeeee

başlayamadım daha ama başlamak lazım arkadaşlar :(

Ben evde kendi halime çalışmaya başladım yavaştan yavaştan ama bu yıl konular genişletildi soru tipleri değişti diyorlar dersanaya gitmelimiyim yoksa evde böyle kendi halimemi çalışmalıyım bir türlü karar veremiyorum

arkadaşlar sizce ne yapmalıyım bir fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.:36_7_8:

:emot94: birde çalışmaya başlayan arkadaşlar hangi kitapları aldınız?

bu yıl sözleşmeli atandım geçen yıl yargı ve uzman kariyerden çalışmıştım bu yıl yediiklim yayınlarını aldım kitaplar gerçekten çok güzel ihtiyaç yayınlarınında soru bankasını aldım ama daha verimli olarak çalışmaya başlayamadım dikkat problemi yaşıyorum atanamayan arkadaşlarımda inşallah en kısa zamanda atanırlar okul öncesinden atanmayan kimse kalmaz

her gün yarın başlayacağım diyorum ama hep bi engel cıkıyo yada ben kendimi engelliyorum:(

hocam sız atanmamışmıydınz:)?

Daha başlamadınız mı?

bende dersaneye başladım .

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri