Arkadaşlar 2009 yılı sözleşmeli öğretmenliğe kaç puanla atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _sello_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_sello_
Arkadaşlar ben 2010 yılı kpss magdurlarından biriyim sonuç ne olacak belli değil ama geçen yıl sözleşmeli öğretmenliğe kaç puanla atandınız bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler .

birde geçtiğimiz temmuz ayında atanan arkadaşlar kaç puanla atandıklarını yazarsa memnun olurum.

67 istanbul 2009 ekim ataması

millet 30-40 larla atandı biz sürünüyoruz arkadaşım.........şu torpil denen zıkkım varya bizi mafetti

temmuz 70 zaten 70 üstü başvuran 4 kşiydi. en yüksek atanan 72 en düşük 46 idi.

sağolun arkadaşlar :))

millet 30-40 larla atandı biz sürünüyoruz arkadaşım.........şu torpil denen zıkkım varya bizi mafetti

hala mantiksiz mantiksiz konuŞuyorsunuz!!!!!!!!!!arkadaŞim 30la 40la kİms eatanmadi atanilmiŞ olsa bİz nİye buradayiz.atama beklİyoruz?eĞer bİldİĞİnİz atanan bİrlerİ varsa İspatlarsiniz...İsİm Şehİr herneyse gereken yerlere Şİkayet edİlİr.30-40la atandilar bİzle rsÜrÜnÜyoruz demeyİn....

ben 65 le atandım diyrabakır merkeze

30 lu 40 lara düşmesinde bence hiçbir sorun yok admalara sertifika verip çalıştırmalarımı daha iyi lütfen ya sınavın ölçüt alıp iyi öğretmen veya değil demek çok yanlış her neyse hepinize kolay gelsin

evet bildiğim şırnakta birisi var arkadaşıma söylemiş 40 küsürle torpille atandım diye ama arkadaş tc nosunu samimiyim diye bana vermiyor bende ulaşamadım.

trend arkadaş mantıksız konuştuğumu zannetmiyorum şu sınav gibi atananlarıda bir incelemeye alsalar bak neler çıkacak herkes hakkıylama atanıyor sanıyorsun Türkiye gibi bir yerde.

trend arkadaş mantıksız konuştuğumu zannetmiyorum şu sınav gibi atananlarıda bir incelemeye alsalar bak neler çıkacak herkes hakkıylama atanıyor sanıyorsun Türkiye gibi bir yerde.

artık neye kime inanacağımı bend eşaşırdım...

arkadaşım inşallah hepimiz atanırızda bu işkence son bulur.

diğer branşlarda bizi düşük puanla atandınız diye yargılıyor,bizler ise ben yüksek puanım sen düşük puansın diye çatışıyor.7 yıl usta öğreticilik yaptım,çalıştığım için kpss ye ağırlık veremedim,kml dersler hep staj üzerine,temel ders almak için dersane şart,her geçen yıl bilgilerini unutuyosun,evlilikti ,çocuktu bunlar bahane tabi insanların kendi seçimi ama şu puanla ön yargı yapanlara çok kızıyorum,atamalarda minimum puan ,maksimum puan belli olmuyomu 40 nerden çıktı,yanlış hatırlamıyorsam 45 te kalmıştı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri