AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nes_cel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben stajda zrluk çekmiyorum planlarımda uygulamamda çok güzel uygulama öğretmenim trarafından takdir ediliyorum dosyayı elle değilde bilgisayarda yazıyor olsaydım planlarımı yollardım ama hala hardıma ihtiyacınız varsa söyleyin elimden geleni yaparım..

her keze başarılar

story arkadaşım dosyanı siteye yüklersen herkes yararlanabilir. teşekkürlwer

story arkadaşım dosyanı siteye yüklersen herkes yararlanabilir. teşekkürler

teşekkürler arkadaşım bende bu sene gidicem inşallah
bakalım hayırlısı
dosyyayı paylaşırsanız sevinirim......

arkadaşlar bende 4 e geçtim açıköğretim okulöncesi öğretmenliği 4.sınıf yardımcı kitap elinde bulunan varsa bana gönderebilirmi ödemeli, olarak ------------------------------------ şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar bende4.sınıfa geçtim istanbuldayım benim anlamadığım biz sıtaja gidince bizim sınıfımıza kim bakacak .bence buna bir çözüm bulunmalı.yoksa okul müdürleri 4.sınıf usta öğretici istemeyecekler haklıda sayılırlar.

arkadslar 4.sınfta stajınız haftada 1gün mü 3günmü

1 tam gün veya 2 yarım gün

merhaba arkadaşlar bende4.sınıfa geçtim istanbuldayım benim anlamadığım biz sıtaja gidince bizim sınıfımıza kim bakacak .bence buna bir çözüm bulunmalı.yoksa okul müdürleri 4.sınıf usta öğretici istemeyecekler haklıda sayılırlar.

okul müdürleri atamalarda pek etkili olamazki. senin sınıfına kimse bakmayacak ogün çocuklara tatil olacak

Merhaba arkadaşlar bende 4.sınıf öğrencisiyim.Arkadaşlar biz buraya kadar gelmişiz hala neden korkuyoruz ki bırakın dersler ,staylar,en önemlisi kpss bizden korksun.Gerçektende buraya kadar kolay olmadı tabiki,inanın herşeyin üstesinden geliriz biz.Kolay mı öyle dışarıdan okumak be.İnsanlar birebir hocalardan dersle zor geçerken bizlere bakın hele maşşallah hepimize.KOLAY GELSİN.

selam bende 4. sınıfım ------sorunları paylaşırızzzzzzzz selamlarrrrrrrrrrrrr

Merhaba arkadaşlar bende 4.sınıfa geçtim.Geçen yıl zorlu bir yıl geçirdim sanıyorum bu yılda öyle olacak.Ayrıca ben başka bir kamu kuruluşunda çalışıyorum,okulöncesi ile ilgisi bile yok.Eğitim hakkı engellenemediğinden izin alıp haftanın 1 günü staja diğer günleri işe gidiyorum.Hepinize kolay gelsin,paylaşımda bulunmak dileğiyle.

merahaba arkadaşlar 4. sınıfta kaç ders bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

selam arkadaşlar,
kpss için kursa kayıt yaptıran varmı?

arkadaşım 4.sınıfta alacağımız dersler aşağıda uygulama ile birlikte 9 ders var...

4. Sınıf Dersleri
Ders Kodu Ders Adı Ara Sınav Sorumluluk Üniteleri
4389 Özel Öğretim Yöntemleri 01-04
4390 Çocukta Yaratıcılık ve Drama 01-10
4392 Çocukta Ruh Sağlığı ve Uyum Bozuklukları 01-04
4393 Okulöncesi Eğitimde Araç Geliştirme 01-05
4450 Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme 01-06
4394 Öğretmenlik Uygulaması ( **) -
- Bireyselleştirilmiş Eğitim Programlarının Geliştirilmesi 01-06
- İşitme Konuşma ve Görme Sorunları Olan Çocukların Eğitimi 01-08
- Davranış ve Öğrenme Sorunları Olan Çocukların Eğitimi 01-05

merhaba arkadaşlar ben 4. sınıftayım bu yıl kpss ye gireceğim inşallah dersaneye gidiyorum.benim tek korkum staj burdan okudum bazı arkadaşlar stajda problem yaşadıklarını söylüyorlar acaba sadece stajdan dolayı sınıfta kalan varmı o kadar hazırlanıp sonrada kpssye girip stajda tuhaf birine denk gelirde kalırsam sınıfta kahrolurum böyle bişey başına gelen varmı birde bu yıl kaç ders var.benim çalışma kitabımın arkasında 5 ders var birde uygulama ama onun altına seçmeli dersler var 4 tane bunların birinimi seçicez yoksa hepsimi yani 10 dersmi olacak.şimdiden teşekkürler

yaa arkadaşlar geçen yıl netten staj dosyası örneği bulmuştuk en azından yol gösterici oluyodu bu yıl bulamadım ben bu konuda bi fikriniz varsa yazarmısınız

Arkadaşım staj yerlerimiz belli olsun o zaman yardım eden olur.Bende 4.sınıfım.

umarım 4.sınıfı sıkıntısız atlatırız ve güzel paylaşımlarımız olur...

ewt umarım yardımcı olan çıkar herkese başarılar diliyorum şimdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri