AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı ( 08-09 Öğretim Yılı )

Bu kadar tedirgin olmayın hemen başlatmıyoruz:)))
şahsım adına konuştum

papatyabahçesi siz görevlimisiniz hemen başlatmıyoruz demişsiniz ya o yüzden sordum.çok tedirginin inanın ilk gün ne yapcam nasıl olcak diye bu konuda bilgiliyseniz yardımcı olurmusunuz çok sevinirim.

kızlar ya niye kimse bişey yazmıyor sorduklarıma .bişey daha sorayım belki bi yazan çıkar pazartesi inş stja başlıyoruz peki herkes pazartesi günümü gidiyor önceden gidip gün belirledinizmi yada pazartesi gidince hocalar bu konuda bize bilgi veriyorlarmı bide sabah 8 de okulda olmamızmı gerkiyor .sorularım bunlar:))

arkadaşım çok sevindim.bende 4 de geçtim fakat topluma hizmet uygulamasını anlamış degilim

ben çok korkuyorum 4. sınıfta stajda çok zorluyorlarmış

mezun olan arkadaşlar topluma hizmet uygulamasını biraz açıklarmısınız lütfen

aytener arkadaşım bend eaynı dersten muzdaribim hiç anlamadım inş anlarız bilenler anlatırsa tabi

arkadaşlar pazartesi başlamanız gerekiyor.çünkü o gün günlere göre dağılım yapıyoruz.ve gelmeyenin devamsızlığına işlenecek.çalışırsanız hiç zor olmaz elbette:)))

arkadaşlar uygulamöaya gittigimiz ilk hafta e potfolyoya ne yazıyorsunuz ögretmenimiz dediki gölzem yaptıgınızı yazın açıklayarak dedi bide çalışma planınımı ekliyoruz siz ne yapcaksınız ilk haftaya

heyooo bende 4. sınıfım :) hepınıze basarılar tatlı arkadslarrr.. stajı napacagız bılmıorum :(

arkadaslar ben yenı mezun oldum.bu sene eger oğretmenlıkte meslekı gelışım dersınız varsa dıkkat edın o dersen.arkadaslarım o ders yuzunden atanamadılar ve bu seneye kaldılar.stajda da korkmayın yaparsınız.bız nelerı basarmadık kı.deneyımımız var

bende 4 de geçtim zor bir yıl bizi bekliyor herkeze kolay gelsin

arkadaşlar türkçe dil etkinliği için ne yapıtıryorsunuz biraz yarıdm edermisiniz aklımda bişeyler varda birazda alternatifler arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

rabişcimm..hikaye kartları kulllanacammm..hikaye öncesi parmal oyunu ve tekerleme aldım..sonrasına da dramatizasyon aldımm..amaç ve kazanımları kendimiz belirliyoruz..

arkadaslar e portflyoya girebilio musnz ne olcak bu durum uygulama okulumdanda da bilgi alamıyorum

bizi mağdur etmiyeceklermiş arıza varmış en kısa zamnda giderilecek miş

rabişcimm..hikaye kartları kulllanacammm..hikaye öncesi parmal oyunu ve tekerleme aldım..sonrasına da dramatizasyon aldımm..amaç ve kazanımları kendimiz belirliyoruz..

telekür ederim.bende ayarladım sonunda hikaye öncesi parmak oyunu ve bilmece alacagım tv şeriti ile anlatmayı düşünüyordum onu kullanacak tv yokmuş.bende kitaptan anlatacagım sonunda da drama yaptıracagım inş güzel olur.

arkadaşlar şimdi türkçe dil etkinliğini yazıyorum orda kullanıgımız parmak oyunlarını bilmece yada tekerlemelri etkinlik planınımızı yazarken onlarıd aaçık bir şekilde yazıyormuyuz hemen cevap veriiseniz sevinirim şuan yazıyorum bi burası kafama takıldı. yarım lütfen

ArkadaŞlar merhabe ben 2,sinifim 3 geÇİÇem İnŞallah sİzİ deneyİmlİ olarak gÖrÜyorum 3. Sinif staj planlari hakkinda bİlgİ verİrmİsİnİz nasil plan hazirlicaz??

slm bende 4 sınıfa geçtim.Bu sene hepimiz için hayır geçer inşallah herkese başarılar.bu sene uygulamayı kendi çalıştığımız okulda yapabiliyormuyuz bilen varmı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri