AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı ( 08-09 Öğretim Yılı )

staj yüzünden sınıf tekrar etmek zorunda kaldım..üstelik kpss den 78 almıştım...Allah o stajımı kabul etmeyenlerin .... versin..ne diyeyim kısmet bu yılaymış..tabii br sorun çıkmassa...

tamam arkadaşım ingilizce ögretmenligide var orda şifre almak işi ingilizce ögretmenligi içinmiş.ama onun altındakilerde 4. sınıf okul deneyimi dersi alacak ögrenciler diyor bu ders ingilizce okuyanlarddamı varmış galiba ben okul deneyimi thu yazılarını görünce biizm bölüme ait sandım ingilizce oldugunu hiç dikkat etmedim yanılmışmııym acaba .

bende bende bende 4e geçtim. çook mutluyum inşallah atandığımız zamanda haberimizi burdan veririz.

mrb bende 4. sınıfa geçtim. staj konusunda benimde endiselerim var,,

bende 4. sınıfım

mrb arkdaşlar ben esra. staj yerlerimiz belli oldu mu? bu konuda bir bilgisi olan paylaşırsa çok sevirnirim.öğrenci klavuzunda verilen adrese giriyorum ama öğrenci numarasını kabul etmiyor. verilen adrese göre kasım ayında stajımızın başlamış olması lazım. başladı da benim mi haberim yok ?

:36_11_12:bende 4.sınıfa geçtim inşallah bitirmekde nasip olurr staj yerlerimizi belli olup başlayıncada yazışmak dileğiyleee:):)))

bende 4. sınıfa geçtim kazasız bütsüz 4e geçtim darısı bu seneye stajla ilgili bir bilginiz varmı? kaç hafta ve nasıl olacak yine potalamı aktaracaz?

slm arkadaşlar staj yerleri nezaman belirlenecek haberi olan varmı ve konyadan arkadaşlar varsa görüşelimmmm...........

arkadaşlar staj terleri ve öğretmenlerimiz belli olmuş ben denizlideyim öğrendim oölp yazıp googleda aratın çıkan sayfadan duyurular kısmına girip öğrenin herkese şimdiden kolayyy gelsin....

arkadasım acıklanmamıs ...sen nasıl baktın ..

OOLP

buradan öğrenebilirsiniz arkadşlarrr

OOLP

buradan öğrenebilirsiniz

arkadaşlar açıklanmış bende bugün ögrendim yerlerimi yozgatta olanlar varsa ben sakarya anaokulundayım ama tarihler belli degil daha. inş herşey kolay ve güzel gecer.

arkadaşlar ben 4 sınıf stajı yaptım ama o kadar kolay değildi.ben ist papatya anaokulnda yaptım.çok şey istiyorlardı birde çalışıyordum zorunlu gideceksin proje çalışmaları filan kolay zorluğu okuluna bağlı ama istanbuldaki papatya anaokul zor umarım bu sene staj yeri dewğişmiştir hepinize kolay gelsin

yeliz arkadaşım şu thu uygulamaları dersinde ne yapıyordunuz biraz anlatırmısın

direk planmı hazrılıcaz pazartesi başlıo elinde 4ncü sınıf staj dosyası olan warsa paylaşabilir miii

örnekkk...

arkadaşlar uygulama yapacagım okulu aradım pazartesi başlıyorsunuz dedi ya önceb bi toplantı bilgilendirme yapılmadan direkt gidecez peki ilk gün gittigimizde ne yapcaz ne hazırlayacagız bilenler yardımcı olabilirmi lütfen.

bu arada e portfolyoyu acabilen varmı yada bendemi açılıyor sadece

e protfolyo da 28 inde açılacak öyle yazıyor gelen mektupta

o gün girilebilecekmiş

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri