AÖf lÜ arkadaŞlar bakarmisiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gurbetçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gurbetçi
Selam arkadaŞlar, baŞvuru sayfasindakİ, mezun olduĞunuz yÜksek ÖĞretİm programi yazan yere hangİ Şikki yazmaliyim. 2 seÇenek var.
1. Anadolu Ün. AÇikÖĞretİm fak. OkulÖncesİ ÖĞrt. AÇikÖĞ.
2.anadolu Ün. AÇikÖĞretİm fak. OkulÖncesİ ÖĞrt
bu Şiklardan hangİsİnİ yazacaĞiz. Ben İlk defa tercİh yapiyorum. LÜtfen bİlen arkadaŞlar yardim etsİn.

hocam 2. sik aynen diplomada yazan sik 2. si parantez icersindeki acikogretim iibaresi bizim diplomada yok ben 2. sikki isaretledim

arkadaşım kesinlikle 1. şıkkı işaretle doğrusu o emin olduğum için yazıyım dedim bol şans

hocam 2. sik aynen diplomada yazan sik 2. si parantez icersindeki acikogretim iibaresi bizim diplomada yok ben 2. sikki isaretledim

hocam siz mebe onaylattınızmı. bende sizin dediğiniz gibi o şıkkı yazdım. şimdide kafam karıştı . başka sitedeki arkadaşlardan bazıları öbür şık diyorlar. bende tercihimi yaptım. kaydettim yarın gidip onaylatacağım. yanlışlık varsa mebde düzeltirlermi acaba.

hocam siz mebe onaylattınızmı. bende sizin dediğiniz gibi o şıkkı yazdım. şimdide kafam karıştı . başka sitedeki arkadaşlardan bazıları öbür şık diyorlar. bende tercihimi yaptım. kaydettim yarın gidip onaylatacağım. yanlışlık varsa mebde düzeltirlermi acaba.

ya benide telaslandirdiniz meb e sordum onlarda diplomama bakip 2. sik dediler diplomada ne yazarsa o dediler onlarda tam bilmiyor yani onayladilarda yetkili kime sorsak ki gerekirse dilekce verip degistirelim ve benim diplomamda parantez icinde acikogretim yokken niye o SIKKI ISARETLEMEM GEREKTIGINI ANLAMADIM

arkadaşlar parantez içinde açıköğretim yazan kısmı işaretleyeceksiniz diğeri örgün öğretim görenler için

arkadaşlar parantez içinde açıköğretim yazan kısmı işaretleyeceksiniz diğeri örgün öğretim görenler için

ya hocam orgun gorene neden acikogretim fakultesi desinler benim diplomamda parantez icinde acikogretim yok ki nasil bundan emin oldunuz gercekten de sizin dediginiz gibi ise dilekce verip degistirmek istiyorum ama pazartesi son acil biri cevap verebilir mi

ayshen arkadaşım örgün den bahseden arkadaşlar aöf oolp sitesine bir baksınlar . bizim bölümde örgün diye bir şey yok . hocam bence iki şık da doğru sonuçta bizim diplomamızda yazan önemlidir bence . benim içim rahat dilekçe falan da vermeyi düşünmüyorum. fakültenin ismi doğru bölüm doğru . hayırlısı bakalım.

tesekkurler gurbetci hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri