Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 6:50
Arkadaşım eskiden 3. sınıflar usta öğreticilik yaptığı yerde stajını yapabiliyorlardı. Fakat dosyalarını yine uygulama okullarına teslim ediyorlardı. Şimdi nasıl bir uygulama var bilmiyorum çünkü her sene bişileri değiştiriyolar. 4.sınıflar ise uygulama okullarında stajlarını yapmak zorundalar diye biliyorum. Zaten diğer arkadaşlardan da bu soruna cevap verenler olacaktır. O zaman daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin.:)

sağol yapan arkadaslar nasıl yaptıklarını soylerse sevınırm çünkü 3.ve 4.sınıfta okuyupta çoğu kısı usta öğretıcılık yapıyo merak ettım

neşeli arkadaşım ben 3. sınıfta staj yaparken çalışmıyodum fakat çalışan arkadaşlarımdan biliyorum hem çalışıp hemde 2 haftada 1 staj yaptıkları okula gidiyorlardı ve kendi çalıştıkları okuldaki çalışmalara göre dosya hazırladılar staja gittikleri okuldaki koordinatör yani öğretmen denetliyormuş ve not veriyormuş.

ben bu yıl 4 e geçtim. yani geçen yıl 3. sınıftım ayrıcada usta öğreticilik yaptım. 3. sınıfta eğer usta öğreticilik yapıyorsan uygulamaya gitmiyorsun fakat uygulamaya gidenler gibi uygulama dosyası hazırlıyorsun çalıştığın sınıfa göre. ayda 1 kezde raporlarını kontrol ettirmeye gidebilirsin tabi istersen ama gitmek menfaatin için daha iyi olacaktır.4. sınıfta ise bildiğim kadarıyla uygulamaya gitmek mecburi usta öğreticilik yapsan bile. milli eğitim uygulama yapacağın 1gün izin veriyor.

sağolun arkadslar bence gayet ıyı ızınde verıyolarmıs 1gun hem calısıp hemde stajı bıtırmek o yıl için daha avantajlı umarım bend eoyle olurum

ates-kelebek' Alıntı:
Belki konu ile bi bağlantısı olmayabilir ama bir sorum olduğu için buraya yazdım...

AÖF Okul öncesi öğretmenliği diploması ile kurum açabiliyormuyuz, herhangi bir kurumda müdürlük yapabiliyormuyuz?

Şimdiden teşekkür ederim
tabiyki açabilirsin arkadaşım sen 4 yıllık bir fakülte bitiriyorsun doğal olarak bu hakkın..

rica ederim kelebek.

ONCA AY BEKLEYİP, SEMİNERİ BULDUM, ŞİMDİDE BAŞLAYALI 2 GÜN OLDU AMA BİRAZ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM.
BİR DE İSTANBUL FATİH DIŞINDA SEMİNERE GİREN ARKADAŞLARDAN , BANKAYA YATMAK ÜZERE ÜCRET İSTEDİLER Mİ MERAK EDİYORUM ÇOK BÜYÜK BİR PARA DEĞİL BU AMA SADECE NİYE İSTEDİLER BUNU ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM

Valla canım ben 2002'de Ankara'da seminere katılmıştım ama hiç öyle para falan istememişlerdi. Çok şaşırdım doğrusu. Ne yaptıkları belli değil. Her sene bişileri değiştiriyolar.

bende 2002 de katıldım eskişehirde bizdende istemişlerdi

ya amacım kimseyi suçlamak değil ama ben bu ücretlerin okula kalacağı hissine kapıldım.
Bu sene aldıkları bir karara göre seminer öğrencilerine fotokopi yahut belge vermiyorlar, belirledikleri kaynaklardan kendi özetlerini tepe göz ile anlatıyorlar, 200 kişilik usta öğretici adaylarına
istedikleri parada 20 ytl, kırtasiye gereçleri içinmiş ...

yada milli eğitime kalıyordur. neyse ya zaten benim dönemimde de tepegözle anlatıyorlardı ama işte o tepegözle anlattıklarını bize veriyolardı biz fotokopi çektiriyorduk

Yine en şanslınız benmişim demek ki. Çünkü ben hiç bir şekilde para ödemedim ve çektirdiğim fotokopilerde bende kaldı. Valla sizlerin durumunuza çok şaşırdım. Öyle saçmalık mı olurmuş yaaa çok ilginç.

vallah iki kere semınere katıldım ama para talebınde bulunan olmadı acıkcası

ozaman  en şansızınız benim hem para verdim hemde fotokopim yok:)
bir  haftayı geride bıraktık, kaldı bir hafta
bugün müfettiş bey geldi  ve sıkıcı geçebilecek bir dersi  gerçekten çok iyi anlattı, bi soru sordu  kimler  liseden önce   okulöncesi öğretmeni olmaya karar verip, bu yolda isteğiyle,  devam ediyor diye  212  kişilik  bir sınıfta  el kaldıranların sayısı  hiç denilecek gibiydi  bu beni üzdü  
ama  genede  bölümümü  çoook  seviyorum

arkadaslar slm ben bu sene yeni baslıcam aöf e doqal olarak sistemi hakkında pek bilgi sahibi değilim sitesine baktım ama pek bisey bulamadım.bikaç sorum olucak size :)

kitapları nasıl ve nereden temin edioruz?ve yardımcı kitaplar hakkında yayın evi bilgisi verebilirseniz bana sevinirim.

tv vs..vs.. bu tür görsel yayın hizmetleri ile ilgili bilgilere nereden ulasabilirim?

son sorum :D

seminerlere belirli bi sınıftan sonramı basvurabiliyoruz acaba?

cok oldu biraz ama en azından bilen birilerinden öğrenmek istedim.simdiden tsk ler :)

aöf hakkında bılgım yok ama semınere her sınıfta katıla bılıyorsun giresun için soyluyorum ve usta öğretıcılık için basvuru yapa bılıyorsun canım

Öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım.
1- Kitapları kayıt yaptırdığın zaman zaten sana bağlı olduğun bürodan veriyorlar. Tahminen Aralık ayında.
2- Yardımcı kitaplardan da murat yada ilkumut yayınlarına bakabilirsin. Valla bildiğim başka tardımcı kitap yok. Çünkü ben hiç yardımcı kitap almadım.
3- Tv yada radyo yayınlarının başlama tarihleri sna gelecek olna klavuzda yazıyor. Ayrıca AÖF nin net sitesinden de takip edebilirsin.
4- Seminerlere istediğin sınıfta katılabilirsin önemli olan zamanını kaçırmaman.

DENEYİM dersanelerinin yardımcı kitaplarıda var...mobilöğrene kayıtta üyelik yaptırarak.tv programının ,ve sınav sonuçlarının telefonuna gelmesini sağlayabilirisin... görsel setlere ise anadolu.edu.tr deki adres ve tel aracılığıyla sipariş edip edinebilirsin...aöf senin için hayırlı olur umarım....

ARKADAŞIM YENİ KAYIT OLDUYSAN KAYIT OLDUĞUNDA VERİRLER EYLÜLDE.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri