Aöf ile İlgili Sormak İstedikleriniz Buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 6:50
arkadaşlar diplomamızda ingilizcede yer alıyormuş bunun bize getireceği artılar neler bide sadece bizim üniversiteye has bir durummu bu

teşekkürler

ben 1.sınıf ögrencisiyim..anadolu üniversitesinde derslere katilabilir miyimm.bizim için bi sinif falan war mii
kimisi ewet kimisi hayir dioo aklim okadar karişti kii.bana yardim edebilirseniz çokk mutlu olurum...

daha önce sorulmuş olabilir ama artık açıköğretim mezunlarına öğretmenlik hakkı verilmiyormuş doğrumu?

saol deniz hocacim.. peki o anfilerde belirli dersler mii werilio.yoksa derslerin hepsine girebiliomuyumm?..

aofla ilgili değil ama yeni başlık açmak istemedim oryantasyon seminer puanım 76 ve 2 ye geçtim sizce atanma ihtimalim varmı ve sertifika almaya hak kazandımmı nolur bi yardımcı olurmusunuz........

merhaba arkadaşlar.benim bir arkadaşım şuan açık öğretim okul öncesi öğrt.3 sınıfta fakat 7. yılı..lisans programını 7 yılda bitirme gibi bir zorunluluk varmış heralde..arkadaşım 4 sınıfa geçtiğinde 8.yılı olcak..yani seneye kayıt yaptıramaz ve af yasasını beklemesi gerekiyormuş.arkadaşlar böle bişey varmı yoksa seneyede 8.yılında 4. sınıfa kayıt yaptırabilirmi?eğer seneye kayıt yaptıramassa arkadaş kaydını sildirerek 2 yıllık ön lisans diploması almak istiyor.ön lisans mezunu olarak..sözleşmeli olarak çalışabilirmi?bu konularda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun..şimdiden teşekkürler..

aofla ilgili değil ama yeni başlık açmak istemedim oryantasyon seminer puanım 76 ve 2 ye geçtim sizce atanma ihtimalim varmı ve sertifika almaya hak kazandımmı nolur bi yardımcı olurmusunuz........

arkadaşım atanırmısın onu bilemem ama sertifikayı alırsn zaten seminere katılanlara sertifika verilio puan önemli deil yani...

teşekkür ederim tuba çok saol..

sınıf tekrarı nasıl oluyo bütün derslerin sınavına tekrar girmenmi gerekiyo...bide ben anatomiden kaldım 2. sınıfın bütünde anatomi sınavına girdiğimde 1. sınıf arasınav ın %30 u ve 2. sınıf büt ün %70 i şeklindemi değerlendiriliyo.........?

hayır sadece kaldıgın derslereın sınavına gırıyorsun evet dedıdıgın gıbı degerlendırılıyr

slm yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ben Ankarada oturuyorum kayıt yerim bizim semtin kayıt yeri deyil o yüzden staj yerimde o kayıt yerine göremi belirlenir? bizim semtin kayıt burosunamı kaydımı yaptırayım?Bebegim oldugu için eve yakın olması önemli, yada aokul degiştirme şansımız varmı? bilgi verirseniz sevincem

ikametgah adresiniz önemlidir staj yerinin belirlenmesinde .
aöf bürosuyla ilgisi yok . Birde şöyle bir durum var ; İzmir Bornova'da 2 bağımsız anaokulu olması sebebiyle
3. sınıflar Altındağ Anaokulunda , 4. sınıflar Bornova Merkez anaokulunda staj yapıyorlar .
eğer bulunduğunuz semtte birden fazla anaokulu varsa butip bir uygulamada yapılabilir . oyüzden adresinizin çokta önemi yok .
ben böyle bir sorunla karşılaşmadım ama , staj yeriniz belli olduktan sonra gerekçenizi belirterek eyr değişikliği yapılabildiğini biliyorum .

tşk ederim verdiginiz bilgi için.izmirlim
siniz?bende izmirliyimde ondan sordum.3.sınıf stajımı izmir ödemişte yaptım.usta ögretici olarak.yer degişikligi için dilekceyi nereye veriyoz nasıl bi dilekce yazıyoz?

merhaba usta öğreticilik sertifikası almak için kurslar oluyomuş bu kursların belli bi tarihi var mı ? şimdiden başvurmalımıyım ?yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

Kurslar Yaz DÖnemİnde Oluyor.belİrlİ Bİr Tarİhİ Yokbunu BaŞvuracaĞiniz İlden ÖĞreneceksİnİz.ayrica Her İlde AÇilmiyor Bu Kurslar.araŞtirin Ve Hangİ İldeyse Yaz DÖnemİnde BaŞvurunuzu Yapin

teşekkür ederim

arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum.ben 4. sınıftayım bu sene evliliğimden dolayı soyadım değişti.fakat sınavlarda problem olmayacağını söyledikleri için soyadı değişikliğimi yapmadım. sizce ilerde bu problem olurmu olurmu bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın.

ya ben şimdi 3. sınıftayım usta öğretici olarak çalışıyorum staja gitmiycem sanırım ama staj okuluna hangi sıklıklarda gidicem biraz bilgi verir misiniz?

arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum.ben 4. sınıftayım bu sene evliliğimden dolayı soyadım değişti.fakat sınavlarda problem olmayacağını söyledikleri için soyadı değişikliğimi yapmadım. sizce ilerde bu problem olurmu olurmu bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın.

canım bende yeni evlendim soyadımı değiştirmedim.sınavlarda sorun olmadı.çünkü kimliklerimizde kızlık soyadlarımız yazıyo

çok teşekkür nihalcim fakat diplomalarımızın kızlık soyadımızla çıkması ilerde değişiklik yapmamızı gerektirirmi acaba
?

çok teşekkür nihalcim fakat diplomalarımızın kızlık soyadımızla çıkması ilerde değişiklik yapmamızı gerektirirmi acaba
?

hııı...bak bunu düşünmemiştim ama olsun nüfus kağıtlarımızda kızlık soyadlarımız yazıyo bişey olmaz ama yinede araştırmak lazım....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri