AÖF Dönem Uzaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan violin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@violin
Arkadaşlar ben fakültenin atadığı dersleri kabul ettiğim için ders ekleme işlemi yapmadan bankaya parayı katırdım.bugün açıköğretim bürosundaki kişi de ruh sağlığı dersini seçmediğim için bu sene mezun olamayacağımı,dersi gelecek güz dönemimde alacağımı söyledi.
şimdi ne yapacağımı bilmiyorum? konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim inanın.
kayıt tarihi bitmeden evvel birşeyler bulmam gerekiyor yoksa göz göre göre bu sene okulu bitiremeyeceğim :(

ben de bu konuyu herkesten duyuyorum ve şaşkınlık içerisindeyim. 1 dönem uzamış olcak diyorlar ama facebook grubumuzda faks çekeceklerini sölüyorlar. böyle bir saçmalaık olabilir mi ya nasıl bişey ben de anlamadım. 1 der için bir dönem nasıl uzatrlar insanlar kpss sınavına nasıl girecek,kesinlikle düzeltilmesi gereken bi sorun üniversite tarafından

Hocam şu an bende şok içerisindeyim.İnternette nereye bakacağımı şaşırdım.Tüm gün eskişehiri aradım telefonlar hep meşgul.
Yani bir çözüm bulamazsam bu sene mezun olamıyorum ya :(
Hayır madem böyle birşey var açıkça belirtin,ben direk bankaya gidip parayı yatırdım.

bence düzeltilir hocam ya yüzlerce kişi madur olcak yoksa. fakslar çekiliyor herkes tarafından;0222 330 93 30 merkez büro numarasına. ilk defa bir sistem getiriyosun,insanlar daha tam olarak bişey bilmiyor böyle sorunlar yaşanmaması adına böle saçmalıklar nasıl yapılır anlam veremiyorum. umarım düzeltilir.

ya kimse hiçbişey bilmiyor malesef bende mağdurum allah yarıdmzımız olsun büro eskişehir arıyın diyor oradakiler birşey iblmiyor ben piskolojiden kalmıştım bu yıl 1 .sınıfların o ders bilemiyorum allah yardımzımı olsun :(

Çok sağolun hocam,siz dedikten sonra bende facebook grubuna baktım da,orada verdikleri adreslere mail attım,yarın da sizin verdiğiniz numarayı da ararım.
İnşallah mağdur olmadan bu sorunu halledebiliriz.
İlginiz için sağolun hocam.

o adressi bende alabilimiiym ?

ya kimse hiçbişey bilmiyor malesef bende mağdurum allah yarıdmzımız olsun büro eskişehir arıyın diyor oradakiler birşey iblmiyor ben piskolojiden kalmıştım bu yıl 1 .sınıfların o ders bilemiyorum allah yardımzımı olsun :(

senin gibi durumda da olan çok fazla hayriye hocam maalesef :( sanırım sende de sadce 1.sınıf dersi görünüyor değil mi? dönemin uzayacak sanırım ama inan ben de tam bilmiyorum daha doğrusu büro hizmetleri bile bişey bilmiyor bence. tam açıklama yapsalar da insanlar ordan burdan kulaktan dolma bilgilerle ne yapcaklarını bilmez hale gelmesler :(

Çok sağolun hocam,siz dedikten sonra bende facebook grubuna baktım da,orada verdikleri adreslere mail attım,yarın da sizin verdiğiniz numarayı da ararım.
İnşallah mağdur olmadan bu sorunu halledebiliriz.
İlginiz için sağolun hocam.

inşaallah hocam kimse madur kalmaz dualarım ve yardımlarım sizinle.

Tabi ki.

Rektör: Davut AYDIN -daydin@anadolu.edu.tr

Dekan:Aydın Ziya ÖZGÜR - azozgur@anadolu.edu.tr

Birde Neslihan hocamın verdiği telefon numarası.
27 Ekim'e kadar elimizden geleni yapalım,ne kadar çoğunluk olursak o kadar sesimizi duyurabiliriz.
Umarım onlar da çözüm için bir şeyler yapmak isterler.

evet öyle maalesef bir yıl uazamsa da bir dönem uzadı işte aradım eskişehiri bu dönem staj falan göremicem :( 2 .dönem göreceğim diğer dersleri :(

arkadaşlar aynı mağduriyeti bende yaşamaktayım ve Eskişehir de olduğum için büro ya ve merkeze gittim tabi ki de ve böyle bişey yüzünden mağdur edilmemiz gerektiğini belirttim ve sadece bi kaç kişi değiliz bukonuda arkadaşlar bir çok kişi var ve iş büroyu basmaya kadar gittiğine kadar duyumlar alıyorum.aldığım cevap olumlu :) cevabı sizlerle de paylaşayım.

''sizler hakkında düzeltilmeye gidilecek hemen bir dilekçe yazınız sizde'' dendi bana inşallah bir nebze olsun olumlu düşünmenize yardımcı olabilmişimdir arkadaşlar....

aof o kadar vicdandan yoksunkı onlar ne laf anlar ne l-söz ben onların yuzunden 1 yıl uzattım tek ders ve tek soru vede soru hatalı ıptal edılmedı soru ıptal olsaydı sayet ben mezun olacaktım ama edılmedı dava açmak ıstedım ama dava 1 yıl surer dedıler sonuc alınamaz dendı o yuzden vazgeçtim dilekçe yazmadığım resmı kurum kalmadı tbmm ye bıle yazdım ama yapmadılar hakkınızı yedırmeyın arkadaşlar ben yandım başkaları benım gıbı yanmasın ben bunların yuzunden 1 yıl geç bitirdim okulu 2010 mezunu olacaktım ama 2011 mezunu oldum

teşekkürler yazıcam inş bişey çıkar. özlem hcam sağol olumlu sözlerin için :)

Psikoloji dersinin 1. dönem dersi olmasıyla üst dönemden ders alamayan 2. sınıflar ve de bu dersten kalan 3. sınıflar mağdur durumda :/

Özlem hocam ben dilekçe de yazıp faksladım,mail de attım,telefon da açtım.Elimden geleni yaptım ama açıkcası ben umutsuzum.
Çünkü hep geçiştiriyorlar,çalışma yapacağız diyorlar,başka birşey yok.
Umarım sizin dediğiniz gibi sonuç olumlu olur da,bu kadar çabamız boşa gitmez.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri