Aöf diplomaları atamaya yetişecek mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cigdos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
bir de şu var 4.sınıfta mezun olunamadığı için kpss puanı geçersizmiş ara sınıfta girmiş gibi değerlendirmeye alınıyormuş personel mebi aradım...

eeeeeeeeeeeee daha baŞkaaa baŞŞkaaaaaaa neler neler varrrr...anlat anlattt coook heyecanli oluyorrrrrrrr :))))))))))))))))))))

Mailime şu cevap geldi paylaşmak isterim... Yani ümitlenmeyin.....
Sınav sonuçlarının İnternetten açıklanması, öğrencilerimizin sınıf geçme ve mezun duruma gelme gibi öğrencilik hallerinin belirlenmesi anlamına gelmemektedir. Notlar İnternette ilan edildikten sonra otomasyon sistemine aktarılmakta, öğrencilerin bütün sınıflarda aldığı derslerin notları sistem içerisinde kontrol edilmekte, sınıf geçme ve mezun olma durumu bu aşamadan sonra belirlenmektedir. Eş zamanlı olarak diplomalar ve bunlarla birlikte verilmesi gereken belgeler hazırlanmakta ve NOTLARIN İLANINDAN SONRA ÜÇ HAFTA içerisinde mezunlarımıza ulaştırılmaktadır. Bir öğretim yılında yüz binin üzerinde mezunumuz olduğu dikkate alınırsa bu sürecin son derece hızlı ve güvenli bir şekilde sonuçlandırıldığı görülmektedir.
Bu nedenle mezunlarımızdan diplomalarını alıncaya kadar hiçbir belge ve yazı talebinde bulunmamaları gerektiğini ve bu yönde gelen taleplerin karşılanmasının mümkün olmadığını duyururuz.

arkadaşlar tarrısmaya gerek yokarkadasımla konustum dıploması gelmıs sımdı almaya gıttı ıl ıl degısır verılıslerı ama yetısıceksınız

işte bu kadar üzgünüz temel arkadaşım

Asıl siz yalan söylüyorsunuz kime gelmiş yok öyle bir şey şimdi aradım yok işte...Mail de açık ve net

o kadar mağdur kişinin ümitleriyle oynamayın diploma falan yok ortada en az 3 hafta sonra boşuna ümitlendirmeyin insanları....

arkadaşlar size tam destek veriyorum.bende 4.sınıf oldum.inşallah atanırsınız.sinirlerinizi bozmak isteyenler olabilir.kaale almayın.seneye bizde aynı süreçlerden geçeceğiz.allah hepimizin yardımcısı olsun.kesinlikle haklı davanızın arkasında olun.artık gençlerimiz hakkını arıyor ve inşallah alacak.bu sözü her zaman sevmişimdir.benim için düşündüğünün iki katını rabbim sana versin.iyi düşünürsen dua yerine kötü düşünürsen beddua......

Sınav sonuçlarının İnternetten açıklanması, öğrencilerimizin sınıf geçme ve mezun duruma gelme gibi öğrencilik hallerinin belirlenmesi anlamına gelmemektedir. Notlar İnternette ilan edildikten sonra otomasyon sistemine aktarılmakta, öğrencilerin bütün sınıflarda aldığı derslerin notları sistem içerisinde kontrol edilmekte, sınıf geçme ve mezun olma durumu bu aşamadan sonra belirlenmektedir. Eş zamanlı olarak diplomalar ve bunlarla birlikte verilmesi gereken belgeler hazırlanmakta ve NOTLARIN İLANINDAN SONRA ÜÇ HAFTA içerisinde mezunlarımıza ulaştırılmaktadır. Bir öğretim yılında yüz binin üzerinde mezunumuz olduğu dikkate alınırsa bu sürecin son derece hızlı ve güvenli bir şekilde sonuçlandırıldığı görülmektedir.
Bu nedenle mezunlarımızdan diplomalarını alıncaya kadar hiçbir belge ve yazı talebinde bulunmamaları gerektiğini ve bu yönde gelen taleplerin karşılanmasının mümkün olmadığını duyururuz.

EEEE DAHA DAHHHAAAAAAAAAA:)))))))))))))))))))BAK BU MAIL BANADA GELDII GORDUN MUUU???HEM SANA HEM BANA ATMISLAR HAHAHAHA:))))))))))))) Aöf Son Sınıf Öğrencilerine Diploma Duyurusu (FORMDAKI ARKADASLARIM BU LINK VE LINKTE YAZILANLAR 2009 YILINA AITTIRRRRR!!!!!!!!!!!!!)FORMADAKI ARKDASLARIMA....BU ARKADASIN NE AMACLA YAPTIGI DA BELLIIII BU ADRESTEN KOPYALAMIS YAPISTIRMIS BANA MAIL GELDI DIYORR HEHEEE :)))))))ALLAAH HERKSIN GONLUNE GORE VERCEK ELBET

temel bende mezunum gecen yıl mezun oldum arkadasım tek dersten kalmıstı sımdı nezaman geldı dıye aradı ve geldıgını ogrendı ıstersen tekırdağ aofyu ara

çağla arkadaşım hangi ildesiniz arkadaşınız alınca lütfen bilgi verin iyice gerildim tüm psikolojim bozuldu

arkadaşlar alan degi
ştirme kılavuzu yayınlanmış bune şimdi

EEEE DAHA DAHHHAAAAAAAAAA:)))))))))))))))))))BAK BU MAIL BANADA GELDII GORDUN MUUU???HEM SANA HEM BANA ATMISLAR HAHAHAHA:))))))))))))) Aöf Son Sınıf Öğrencilerine Diploma Duyurusu (FORMDAKI ARKADASLARIM BU LINK VE LINKTE YAZILANLAR 2009 YILINA AITTIRRRRR!!!!!!!!!!!!!)FORMADAKI ARKDASLARIMA....BU ARKADASIN NE AMACLA YAPTIGI DA BELLIIII BU ADRESTEN KOPYALAMIS YAPISTIRMIS BANA MAIL GELDI DIYORR HEHEEE :)))))))ALLAAH HERKSIN GONLUNE GORE VERCEK ELBET

Arkadaşlar diplomalar gelmiş gidin alın o zaman bana inanmıyorsunz madem........

o mail bu sene için de geçerli ayrıca her sene farklı uygulama olmaz....gelen cevap bu demekki cevapları standart her mail gönderene aynı cevabı yazıyorlar adamlar da bıkmış mail göndermekten

akadaşlar bende diploma bekliyorum ama yok gelmemiş.üzücü olan haftaya gelmez diyor biro.ne yapacagımızı bılmıyorum allah yardımcımız olsun

arkadaşlar hepimiz atanacagız ama zamanı var....................

biz gider alırız o zaman hayallerimin bir kere daha avuçlarımdan kayıp gitmesine izin veremem

ya arkadaslar allah herkesin nasibini vermistir zaten diplomalar verilmesede verilsede giden gider kalan kalır kader diye bir sey var.artııııı diploma olayına takılıp kalmayın ben diyorumgeçen sene büt zamanı atama yapıldı ve diplomamı 17 günde anca aldım hatta 20 gün dendi. bunlar olabilir. o yüzden aöf ye takılıp kalmayın ...

zaten bu atama geçen senelerden bekleyenler için. şubat ataması yerine onun için yeni mezunlar bu işin içinde yokkkkkkkkk.

buda diploma yok diyenlere kapak olsun bolu bürosuna kayıtlıyım şimdi benimle aynı durumda olan arkadaşım şu dk.larda diplomasını aldı benim ki de gelmiş tc numaramı vererek kontrol ettirdim çok şükür allahım darısı alamayanların başına temeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllll ordamısın caanııım meillerinimi okuyosuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri