AÖF 1.Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı (2011-2012)

aynen ya bilgisayar güzeldi ama anatomi ve psikoloji hiç beklediğimiz gibi değildi...s

evet ya o kadarda çalışmıştık :( üzüldümm

umarım yarınkiler güzel geçer.....S

inşallah ya :( en çok ingilizceyi merak edyorumm

nasıl geçti sınavlarınız arkadaşlar. acaba ne zaman belli olacak çok merak ediyorum.

benmi ingilizce ve okul öncesi eğitime giriş güzeldi:)) eğitim bilimine giriş biraz zor geldi:(( sizin nasıldı??

sınav sonuçlarımız ne zaman açıklanacak bilen var mı ?

arkadaşlar sınav sorularımız ve cevapları yayınlanmış bilginize...

sonuçlar nasıl neden yazmiyorsunuz arkadaşlar...

meraba arkadaşlar bnde 1.sınıfım. final çalışmaları ne durumda.?

Ehh işte güzel sayılır..tabi tüm kitaptan sorumlu olunca biraz daha zorlandım..

peki arkadaşlar nasıl çalışıyorsunuz ben daha tam olarak başlamış sayılmam bana yardımcı olurmusunuz..

Aslında bu çalışmaya şekilleri kişiden kişiye değişiyor...mesela ben yazarak çalışıyorum...örneğin bazı arkadaşlarım tüm kitapların 1.üni başlıyolar bütün kitaplarala eşit gidiyorlar..

hmm anladım peki yazarak zor olmuyomu yaa ben hep okuyorum altlarını çiziyorum. yazarak çalışmak verimli oluyormu?

Vala ben eğt bil./okul önc. giriş/psikolojinin de yarısını yazdım..anatomi bilgisayar ve ing yazmadım ..ayrıca ben bu yazdıklarımı ilk önce kitaptan okuyup altını çizdim ondan sonra yazdım..şimdi hepsi bitti ezber işi kaldı:)

ooo çok iyi gidiyosun o zaman:) bu arada teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğin için..:)

Ne demek cnm. her zaman sorabilirsin:)

aklıma geldikçe sorucam şu an tek merak ettiğim ders çalışma yöntemleriydi onuda söyledin.. saol :))

melek merhaba bende 1. sınıfım ben ders ders çalışıyorum yani ünite ünite tabi finallerde hepsinden sorumlu olduğumuz için kolay olmuyor:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri