Anneler Günü KÖŞESİ mutlaka bakın!.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selvi SOYLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@Selvi SOYLU
yabancı bir blog siteyi dolaşırken çok güzel düşünülmüş bişeyler çıktı karşıma..gerçekten çok hoşuma gitti..ben de bu yıl mutlaka yapıcam bunu..bir anneler köşesi hazırlanmış çocukların hepsi anneleriyle çekilmiş fotograflarından getirmişler ve duvara yapıştırmışlar..altlarına da ufak notlar yazmışlar..çok hoş olmuşş..çok güzel birr jest bence..farklı formatların fotograflarını da ekledim..güzel iki tane de etkinlik ekledim(hediye)
beğeneceğinizi düşünüyorum..bakalım nasıl yorumlayacaksınız..anneler gününe 1 aydan az kaldı..

...

....

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    64.8 KB · Görüntüleme: 890
  • 7.jpg
    7.jpg
    34.5 KB · Görüntüleme: 544
  • SDC13770.jpg
    SDC13770.jpg
    44.4 KB · Görüntüleme: 437
  • DSC07466.JPG
    DSC07466.JPG
    44.7 KB · Görüntüleme: 494
  • DSC09680.JPG
    DSC09680.JPG
    68.7 KB · Görüntüleme: 674
  • 3.jpg
    3.jpg
    53.5 KB · Görüntüleme: 715
  • DSC07460.JPG
    DSC07460.JPG
    53.3 KB · Görüntüleme: 878
:) çok dediğiniz kadar var hocam çok beğendim bende teşekkr ederim.

rica ederim..beğemenize çok sevindim:))

sevgili ögretmenim süper bunlar.Yeni köşeler oluşturmak orjinal fikirler veriyo insana.bence de köşeler sürekli yenilenmeli.Hatta boş bir köşe olmalı ve sadece bu ve bunun gibi özel günler olsun,önemli gün ve haftalar olsun,çocuklar için yararlı her konu sürekli güncellenerek yenilenmeli...tşkrlrrrrrrrrrr

kolay kolay etkınlık begenmem :))) bunları çok begendım....ayrıca her belırlı gunde ben kose hazırlıyıp,öğrencilerımle paylasıyorum kesınlıkle yapılmalı...

yorumlar için teşekkür ederim...sizelre katılıyorum..kesinlikle..ben de köşelerimi sürekli güncelliyorum..bu ilgi çekmek ve okulu sevdirmek için çok önemli bir olgu!..

sevgili ögretmenim süper bunlar.Yeni köşeler oluşturmak orjinal fikirler veriyo insana.bence de köşeler sürekli yenilenmeli.Hatta boş bir köşe olmalı ve sadece bu ve bunun gibi özel günler olsun,önemli gün ve haftalar olsun,çocuklar için yararlı her konu sürekli güncellenerek yenilenmeli...tşkrlrrrrrrrrrr

rica ederim hocam:))

Hepsini çok beğendim öğretmenim. teşekkürler. :)

çok güzel çalışmalar teşekkürler

teşekkürler hocam çok güzellermiş ve ilgi köşesi olarak d.gemrik hocam ile aynı fikirdeyim çok hoşlarına gidiyor öğrencilerin sınıfta değişiklik yapıldığında.En azından benimkiler bayılıyor:)

çok hoş teşekkürler

çok güzel öğretmenm...çok beğendim..bizleride düşünp paylaştğnz için teşekkrlr..(((:

ŞÜPERLERRR:)=:474cu:.

Ekli dosyalar

• DSC00409.jpg
    DSC00409.jpg
    97.9 KB · Görüntüleme: 18
yorumlar için çok teşekkürler..beğenmenize çookkk sevindim!...

çok hoş teşekkrrler:)

cok guzelmıs hocam aklıma degısık fıkırler getırdı bu paylaşımınız tesekkurler

ben de gecen sene beyaz yazı tahtamıza renklı kalemlerle CANIM ANNEM yazıp tektek cocukların resımlerını cektım bır tebrık kartı yapıp ailelerımıze yolladım cok guzel bır etkınlıktı bu yılda sızın paylasımınızı yapıcam tekrar tesekkurler

rica ederim arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne mutlu!!

etkinlikler için teşekkürler.
arkadaşlar sizler anneler için yaptığınız etkinlikleri bu cuma gönderecek misiniz,yoksa önümüzdeki hafta mı göndereceksiniz?

ben cuma günü göndermeyi düşünüyorum şahsen:)) yorum için de teşekkür ederim!..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri