Anneler günü için çiçek buketi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emel aydemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@emel aydemir
" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">

hoş olmuş emeğine sağlık

ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK...

çoklar çok mutlu olmuşlardır....annelerine kendi yaptıkları buketleri götürerek......süperrrrr

emeğine sağlık

güzel olmuş buketleriniz...ellerine sağlık miniklerinin...

Çok güzell olmuş ellerinize sağlık..
Teşekkürler:)

ÇOK GÜZEL OLMUŞ CANIM
BİZDE GEÇEN SENE YAPMIŞTIK ANNELERE ÇİÇEK BUKETİ....
RENKLİ VE HOŞ GÖRÜNÜYORLAR.......
ELLERİNİZE SAĞLIK....:D

çok güzel olmuş ellerinize sağlık

paylaşım için teşekkürler

çok teşekkürler ben de bu örnekten faydalanıp yaptırdım...ama fot. makinamı götürmeyi unuttugm için çekemedim.yoksa burda paylaşmak istemiştim...
:)
Emeğine sağlık

çok güzel olmuş ellerine sağlık canım

kusura bakmayın netim yoktu 2 gündür ancak cvb yazabildim. nasıl yapıldığını anlatmamı istemişsiniz. pipetleri grapon kağıdıyla çocuklara kaplattırıp uçlarına boyamış olduğumuz veya sarı elektirik bandıyla kapladığımız kulak temizleme çubuklarını takıyoruz hazırlamış olduğumuz daire ve kalp şeklindeki yaprakları kesiyoruz. dairenin ikitarafındanbiraz katlıyoruz sonra pipetlerimize zımbalıyoruz. laleyi ise 3 tane lale şekli çizip kesiyoruz 2 sini katlıyoruz 1 tanesi düz kalıyor.katlanmış laleleri birleştirip düz olan laleye yapıştırıyoruz daha sonra grapon kağıdına hazırlamış olduğumuz çiçekleri boşluklar bırakarak koyup kurdele ile bağlıyoruz ve çiçek buketimiz hazır.:)

ellerinize sağlık

Gerçek çiçekten Daha Anlamli Kendi Elleriyle Yapilmiş çiçekler Anneler çok Duygulanir Eminim Teşekkürler :)

emeklerinize saağlık...

hoş olmuş emeğine sağlık

paylaşımınız için teşekkürler:)

​teşekkürler .

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri