Ankara Üniversitesinden Slm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tatlicadi__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
afusu öğretmenim ben o daramaya clipart buldum tasarım ilkelerine göre powerpoint hazırlayım sonra drama yapayım diyorum...hatta müzikte eklerim....sonra da foruma eklerim.....peki sizin ekleyeceğiniz bişey var mı.....(sadece afusu hocam için değil,diğer hocalarımda yorum yapabilir benimutlu eder....)

Güzel bi fikir olmuş müzik konusunda yardımcı olabiirim doğa senfonilerinin serisi var bende müzik bulamassan haber verirsin canım

hocam bende doğa sesleri var ama kısa sunumda gerekli yerler ekleme yapacağım ama eğer mümkünse sizin kaynağınızı da dramada kullanamak isterim....:)

tamam ben bi bakiim ne olabilir die burdan yollamaya çalışiim canım.

.......................................Silinci
Not:Bu ürün Türkiye'de para ile satıldığı için bağlı olduğu yayınevi bize ve size dava açabilir.Bu yüzden verdiğiniz linkleri kaldırdım.

hocam kusura bakmayın cevap çok geç oldu ama bu hafta hiç uğraşamadım internetle çağlayan hocanın uygulamasını gitcez çok kaygılıyım....çok teşekkür ederim ellerinize sağlık çok yardımcı oldunuz...bande yazdığım dramayı size göndereyim çocuklarınızla uygularsınız inşallah.hoşçakalın tekrar teşekkür ederim..... :)

merhaba arkadaşlar, bende Ankara üniversitesinin bu yıl mezunlarındanım...Gelengül Hocamızın desteği mezun olmamıza rağmen sürüyor...Bu yıl görev yaptığım okulda : "Anne- Baba" eğitimi konusunda seminer vericek velilerime...Başka hangi üniversitenin bölüm başkanı bu kadar özverili olabilir acaba...Bence hepimiz onun öğrencisi olduğumuz için çok şanslıyız, hatta biraz da mübalağ edelim: "Gelengül Hocanın öğrencisi olmak bir ayrıcalıktır..."
Hepinize okul ve iş hayatınızda başarılar arkadaşlar

gülsenciim merhabaa iyisin anladığım kadarıyla bizden birini görmek bana çok iyi geldi. kendine çok iyi bak canım.. yazdıklarına katılıyorum gelengül hoca gerçekten de bir numara. gölgesi bile yetiyor herkese özellikle de müfettişlere:)))

normalde 2. sınıfta fen dersine geldi,dehşet bi dönem geçirdik doludolu ama not yok ortada...şimdi 2 sınıfları dil ve kavramda zorluyomuş....arkadaşım bu teorik böyle bi d uygulaması var düşün nasıldır....

bugün gelengül hoca bizi bir konferansa götürdü hacettepe üni de özel eğitimle ilgili,konuşmacılardan biri gelengül hocanın hocasıymış,gelengül hoca kadar tatlı bişey düşün...dilruba geçmişe bak şimdiye kadar ne öğrendin ama bir sürü 90lar 100 ler aldın...gelengül hocadan öğrendiklerimiz yanında buda bizden olsun...O hocayı yetiştiren hocaları gördükten sonra niye böyle demiyorum...GELENGÜL ÖĞRETMENİMİ SEVİYORUM.....
sen 2 demisin ben seni niye hiç görmedim....

yanışırız birgün...
sizden bide ders alanlar var...sen üstten ders alıyormusun....

yok çok şükür...

ben de ankara üniv ama sınıf öğretmeniliği:)

ben de varım beni dearanıza alın...ama ben sınıf öğretmenliğinde okuuyorum:)

university06' Alıntı:
ben de varım beni dearanıza alın...ama ben sınıf öğretmenliğinde okuuyorum:)

olsuuun:D hoşgeldiniz:)

olsun sende gel sınıf öğretmenliğide kardeş olur....
hoşgeldin....

merhaba arkadaşlar,
ben bu foruma daha yeni üye oldum:)
3 sene önce Ankara ünv.den mezun oldum ve kopamadım hala Ankara üniversitesindeyim. yaratıcı dramada yüksek lisans yapıyorum. ama genede lisanstaki ortam olmuyor, o rahatlığı istediğin zaman dersi asıp çimlerde oturma keyfini bulamıyorsunuz. üniversitede geçirdiğiniz günlerin değerini bilin. çalışma hayatı çok sıkıcı:(:(

hoşgeldiniz hocam aramıza...
herkes öyle diyor ben mezun olduğumda sınıfımı bile özleyebileceğimi düşünmüyorum....o yüzden böyle denilince bana uç geliyor...
bakalım zaman ne gösterecek....

dilruba yagmur' Alıntı:
ben mezun olmayı bekliyorum dört gözle.bu günleri de arayacağımı hiç sanmıyorum.tabi zaman ne gösterir bilemem ama....
hocam kusura bakmayın ama okulda kampüs ortamı olmadığı için ben dersi asıp çimlerde oturma zevkini tadamıyorum.
aynen öyle.hoş çimenlerde bir gruba ait çeşitli amaçları için kullanır...
boşver dilrubacım....
o okulun en güzel tarafı kampüsten çıkışı....:36_6_3:

o kampüse kampüs derim ben kimse senle ilgilenmez mutlusun yalnızsın...
bir sene hazırlık okudum ama keşke hiç bitmeseydi..
okullar artık insanları kendine benzetti o okulu göre göre depresif bişey oldum vallahi....
ne bilim hocam....
bunaldım artık o güvenlik görevlilerine dalacam artık bi gün....
:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri