Anasınıfı,okulöncesi öğretmenlerin maaşı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan breakbreak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
arkadaşlar ilk başlamanızda az olabilir ama her zamda artar

yaaaa ablalarım ben öğretmen değilim ama okul öncesi eğitim bölümünde okuyorum bana umarım bu konuda yardımlarınız olur beni çok mutlu etmiş olursunuz

Bende öğrenciyim ya maaşlar çok düşük ya bi insan bu krizde nasıl geçindirebilir evini

ya ben özel eğitimi seçmeği düşünüyorum da duyduğuma göre onların atanma olanığı daha fazlaymış ve maaşları daha iyiymiş

kararsızım hangisini seçeceğimi bilmiyorum özel eğitim istiyorum ama zorsa diye korkuyorum

erken çocukluğu mu seçiyim yoksa özel eğitim mi bana yardımcı olun...

hangi alanı seviyorsan onu seç insan sevmediği bir mesleği yapmakta zorlanır.ben usta öğreticliğe istemeyerek girdim 8 yılım.hemen hemen 4 yıldır çocuklara ne kadar yakın ne kadar uzak kalmayı öğrendim sevgi nasıl gösterilir onu bile bilmiyordum .

arkadaşlar ben eşimin görevi nedeniyle bu sene şırnak cizre ye geldim son sınıftayım ve ustaöğreticilik yapıyorum aylık maaşım 800 tl yi buluyor yani ayrıca buradaki sözleşmelilerde çok fazla alıyorlar.

arkadaşlar özel okullardaki maaşların düşük olması bize bağlı. elbette kurumlar ellerinden geldiğince düşük ücretle çalıştırmayı isteyeceklerdir fakat bu düşük ücretleri kabul eden ve düşük ücret talebiyle kurumlara başvuranlar ne yazıkki piyasayı düşürmektedir. nasıl olurda bir 4 yıllık lisans mezunu 700 küsüre çalışmayı kabul eder. çoğunluk belli bir standart belirleyip o standartların altına düşmese kurum sahipleride kabul etmek zorunda kalır.

arkadaşlar merhaba,
ben ek atamada atandım sözleşmli olarak.Bağımsız anaokulndayım maaşlarımız ne kadardr?
bir de bu okulun yaz okulu olyrmş eğer mudure mecbur kılarsa gdeceğim ama bu drumda maaşlar nasıl oluyr?2ay tatılde alınan öğretmen maaşından farkı var mI?
şimdiden teşekkr ederım.

Ben de yeni atandım. Sözleşmeliyim. Bu yıl stajyeriz değil mi? Maaşımız sanırım Ekim 15'te yatacakmış. Ne kadar yatacağı konusunda bilgisi olan var mı?

sözleşmelilern maaşı her ay 23 ünde yatıor die biliorum?

sözleşmeli kadrolu farketmiyor 15 inde yatar

arkadaşlar ben ekim 6 da girdim ekim 15 e kadar 8 günlük maaşımı 280 yatırdılar. bu gün ayın 17 si hala yatmadı o başka 15 i ile 20 si arası banka yatırılan parayı kullanıyor biz 20 si gibi alıyoruz. birde bazı bankalar 50 tl alıyor

arkadaşlar öle maaşları karşılaştırarak yapmayın hiç.kiminiz 6 saat çalşyo kiminiz 8.tam weya yarm gün çalşmanıza göre değşr.şunu bilin ders saati ücretiniz 7.28tl artk çalştığınız günleri günlük çalışma saatinizle çarparak bi ayda kaç saat çalıştığınızı hesaplayın sora da 7.28le çarpın. tabi ne kadar sigorta pirimi kesildiğini de sorun. mesela bn yarım gün çalışıyorum.sigorta primini saymassan 36 tl günlük alıyorum.bu ay da 3.5 günlük kesintiyle 651tl aldım.

arkadaşlar o maaş az deilmi???

aman allahım bu ne ya ne zaman çalışmay başladınız öyle 500-600-700 baya olmuş demekki bu maaaşlar nerdeeen nereye heyyy gidi günler heyyy bu arkadaşlar kesin şu an emekli olmuştur hehe

öğretmenim bende sözleşmeliyim bi şey sormak istiyorum bugün müdürüm vergi iadesi ile ilgili bi nedenden yarın 140 tl mem e vermem gerektiğini söyledi sizin bir bilginiz var mı tüm sözleşmeli arkadaşlara soruyorum yanıtlarsanız sevinirim....

140 tl sözleşmenin damga pulu vergisi..

harbiden o kadarmı veriolar ya o zamn biz nie okumak için bu kadar masraf yapıozki:(

arkadaşlar sözleşmeli olarak çalışıyorm ve hala maaşım yatmamış. herkesin öylemi acaba?

arkadaşlar bende sözleşmeli öğretmenim ama bu maaşlarınızdan hiç bişey anlamadım.Bne bu yıl ekim 1 de göreve başladım fakat hep tam maaş yattı.1.310 ek dersler hariç.sizinki neden bu kadar düşük ne kesintisi bu anlayamadım.

arkadaşım bana söylenene göre sözleşme ücreti keseceklermiş her ay ve damga pulu vergisi kesintisi varmış. zaten kimse doğru düzgün birşey söylemiyor. ne kadar doğru onu da bilmiyorum. belki doğrudur diye yazıyorum. kesin olarak bilen varsa bizimle paylaşırsa seviniriz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri