Anasınıfı,okulöncesi öğretmenlerin maaşı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan breakbreak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Arkadaşım ne zaman başladığına bağlı.

benim arkadaşım atandı 2008 de kadrolu bi sorayım ona ne kadar almış!

benim kadrolu olarak ikinci yılım 1.180 ytl maaaş alıyorum

arkadaşlar ben kadrolu çalışıyorum şubatta 2. yılımı dolduruyorum.ek ders hariç en son aldığım maaş 1198ytl idi.ama usta öğreticiler hakkında bir bilgim yok.

Bende usta ÖĞretİcİyİm bende 570 aldim. Eksİk almadin bayramda kesİntİ var o 3 gÜn deĞİldİr daha fazladir ve. ÖrneĞİn ben 10 gÖreve baŞladim ama sİgorta baŞlangici geÇ olmuŞ 4 gÜn eksİĞİm vardi onuda aylara bÖlerek alacaĞim ek ders yazacaklar. Saatİ 5,800 ytl ÇaliŞiyoruz gÜnlÜk 34,800 ytl gelİyor. Bence bİr araŞtir kaÇ gÜn yollanmiŞ ve sİgortaya geÇİŞ tarİhİme meb. Sorabİlrİsİnn

arkadaşlar bizim burda(tokat) maaşlarımız ayın 15'i değilde 26 sında ödeniyor.maliyeden paramızı alamıyoruz hep 10 gün gecikmeli oluyor.sizlerde bu sorun varmı?

Bende usta ÖĞretİcİyİm bende 570 aldim. Eksİk almadin bayramda kesİntİ var o 3 gÜn deĞİldİr daha fazladir ve. ÖrneĞİn ben 10 gÖreve baŞladim ama sİgorta baŞlangici geÇ olmuŞ 4 gÜn eksİĞİm vardi onuda aylara bÖlerek alacaĞim ek ders yazacaklar. Saatİ 5,800 ytl ÇaliŞiyoruz gÜnlÜk 34,800 ytl gelİyor. Bence bİr araŞtir kaÇ gÜn yollanmiŞ ve sİgortaya geÇİŞ tarİhİme meb. Sorabİlrİsİnn....... BİRDE BİZDEDE 15 İNDE HESAPLANIYOR AMA BENDE 23 ALIYORUM...:(

bende usta öğreticiyim 2008-2009 eğitim öğretim yılında ders saati ücreti 7.20ytldir.bu ücretten sigorta için kesintide oluyor tabiki geçen sene en çok aldığım maaş 690 ytlydi.Bu arada bildiğim kadarıyla türkiye geneli aynı alıyor bölge farklılığı yok

herkez bişiyleryazıyor yeni başlayan bi öğretmen ortalama ne kadar maaş alıyor.. (suyun bulunmadığı yerde nasıl abdest alcaz)..:D

arkadaşlar yapmayın ya sözleşmeli atananın maaşı 1000 ytlden az olamaz benim okulda öyle çalışan var maaşı 1000 küsür ek derssiz.

ben tokattayım ve dediğim gibi 570 ytl aldım ve dediğim gibi usta öğreticiyim ve 3 gün bayram kesintim var.neden ben az aldım acaba ya bilen varmı??

alınan ücretle ilgili olarak kanun gereğince, ücretinizi gösterir belge almalısınız. saygılarımla

İŞ KANUNU

Kanun No : 4857

Kabul Tarihi : 22/05/2003

Resmi Gazete Tarihi: 10/06/2003

Resmi Gazete Sayısı: 25134

Ücret hesap pusulası

Madde 37 - İşveren işyerinde veya bankaya yaptığı ödemelerde işçiye ücret hesabını gösterir imzalı veya işyerinin özel işaretini taşıyan bir pusula vermek zorundadır.

ya çok sasırdım. ben henuz okuyorum ama bu kadar düşük maas oldugunu bılmıyordum. daha fazla tahmın edıyordummm. ah ah

ben kayserideym özel okullar 600 ile başlıyor.performansına göre artabiliyor.ama çok artmıyor.eğer gerçekten güzel projeler yapacağına inanıyorsa özel okula başla derim..özel kurumun avantajı bence devlete göre daha çok projeler yapabiliyorsun.

arkadaşlar ben 1 yıllık öğretmenim 1200 maaşım var ek dersim ful olursa yani 60 saat 367 de ordan geliyor yani 1567 falan yapıyo ki ocak ayı maaşı daha da artacak en az maaş 50 ytl daha artar bu arada sözleşmeli öğretmen 1250 alıyor ama onların ek derslerinin fiyatı 5 ytl saati benimki 6.2 ile çarpılıyor o yuzden bi fark yok aramızda

arkadaşlar ben yeni atandım oyüzzden maaşlar hakkında pek bilgim yok kursa gittik ama pek de bişey anlamadm açıkcası bana yardım edermisiniz şimdi bi anaokulu öğretmeni kaç saat derse giriyor ve ücretlendirilmesi nasıl oluyor bide ekders tam olarak ne demek ve bizim nasıl ek ders alma hakkımız oluyor neye göre ücretlendiriliyor bunları merak edyrum lütfen bana açıklayın

öğretmler hatfada 15 saat maaş karşılığı çalışır,15 saatten fazla girdiği ders saati ek ders ücreti olarak ödenir.göreve yeni başlayan bi öğretmen ortalam 1150 ytl maaş ve o ay çalıştığı saat çarpı ders saati ücreti o da 5.9 yada 6. ytl ortalama her ay çalışılan gün sayısına göre 300-4400 ytl civarı oluyor.

hocam açıklamııs wallaa başka söze gerek yook yanııı anlamıssındıır umarııım cik cikkk :))

aynı ildeki arkadaşlarımız bile farklı alıyorlar. ben bu işten hiçbirşey anlamadım.

arkadaşlar maaşlar konusundan kafanız karışmasın ücretli ve usta öğreticiler ile kadrolu ve sözleşmeli öğretmenlerin farklı oluyor. birde kardolu ve sözleşmelilerde evli yada bekar olmanız,eşinizin çalışması ve de çocuk yardımı nedeni ile maaşlarda 50-100 ytl faark olabiliyor

benim kadrolu olarak ikinci yılım 1.180 ytl maaaş alıyorum

arkadaşlar ben kadrolu çalışıyorum şubatta 2. yılımı dolduruyorum.ek ders hariç en son aldığım maaş 1198ytl idi.ama usta öğreticiler hakkında bir bilgim yok.

arkadaşlar ben 1 yıllık öğretmenim 1200 maaşım var ek dersim ful olursa yani 60 saat 367 de ordan geliyor yani 1567 falan yapıyo ki ocak ayı maaşı daha da artacak en az maaş 50 ytl daha artar bu arada sözleşmeli öğretmen 1250 alıyor ama onların ek derslerinin fiyatı 5 ytl saati benimki 6.2 ile çarpılıyor o yuzden bi fark yok aramızda

arkadaşlar siz evli misiniz, çocuk yardımı mı alıyorsunuz;

ben kadrolu öğretmenim mart 2009 da 3. yılımı dolduruyorum,üstelik zorunlu hizmet bölgesindeyim; 2008 aralık maaşım 1150 bu neden böyle

arkadaşlar vergi dilimine griyoruz ve maaşlar düşüyorbenim aralık maaşım 1180 ocak maaşım 1280
bunlarda çocuk yardımı ilksankesintisi ilaç kesintiside var

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri