Anasınıfı,okulöncesi öğretmenlerin maaşı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan breakbreak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Malum biliyorsunuz kpss sonuçları açıklandı.Zaten çalışarak girmediğim için çok bir beklentimde yoktu.Ki öyle de oldu köü bir puan aldım.
Şimdi acaba özel bir okulda çalışabilir miyim diye düşünüyoum.
Şartlarını az çok biliyorum.Malum çok çalıştırıyorlar, her fırsatta velilerin para ödedikleri göz önüne getiriliyor.Bunları biliyorum.
Fakat ne kadar ücret ödüyorlar.
Ben Ankara da yaşıyorum.Özellikle Ankara da özel okulda okul öncesi öğrt.leri ne kadar ücret alıyorlar.Çalışmaya değer mi.
Hem kendimi geliştirmek adına çalışmak istiyorum hem de maddi olarak tabi ki işime yarasın istiyorum.
Fakat birde benim 2 çocuğum var.Birisi ana okuluna başlayacak zaten diğeri ni de kreşe versem zaten eğer ücret az ise aldığımı götürür.
Yorum ve fikirlerinizi merakla bekliyorum

Arkadaşlar özel okulda çalışan ya da bir yakını arkadaşı özel okulda çalışan yok mu?
Önemli bir konu benim için.Yardımcı olursanız sevinirim.

ben daha önce 5 yıl özle okulda anasınıfı öğretmenliği yaptım çok zor hayatımın en zor yıllarıydı fakat çok büyük tecrübe kazandım, velinin ve kurumun çok fazla beklentisi olyuror genelde ücretleri ise kurumun olanaklarına göre değişiyor

bence özel okul yerine ücretli öğretmenliği tercih edin daha iyi en azından kendi çocuklarınıza ayırcak zamanınız kalsın

Cavaplarınız için çok teşekkür edrim.Kararsızım ben de.
Aslında çalışmak çok istiyorum ama.Çocuklarım da önemli benim içiin elbette.Onları bırakıp işe gittiğime değmeli diye de düşünüorum.

değerli öğretmenlerim geçen gün arkadaşımla konuşurken anaokulu ve anasınıfında görev yapan öğretmenlerimizin ne kadar maaş alabildiğini konuştuk ama bilmyoruz fark ettik. eğer ayıp olmazsa bu yeni öğretmen adaylarına yardım eder misiniz?

p.s: bu başlığı nereye açabilirim yardım edebilir misiniz?

Anasınıfında görev yapıyorum. Meb de 3 yıla yakındır kadrolu olarak çalışmaktayım. En son çektiğim maaşım 1.115 ytl ydi. Bunun dışında ek ders ücreti var. O da tam çalıştığın zaman ortalama 300-350 ytl kadar. Umarım yardımcı olmuşumdur. Ayrıca çok ayıp ettiniz:)))

Bende 9/2 Kadroluanasinifi ÖĞretmenİyİm Son Zamla Temmuzda 1085ytl MaaŞ Aldim SÖzleŞmelİler 60-70 Ytl Fazla Aliyor. Ek Dersete Ders Saatİne GÖre DeĞİŞİyor Ama 350-400 Oluyor . Anaokulundakİ ÖĞretmenlerden İlksan Kesİntİsİ OlmadiĞi İÇİn Anasinifindan 30-40 Ytl Fazla Aliyorlar

teşekkür ederim yardımsever öğretmenlerim :)

teşekkürler hocam :)
uygun bölüme açmadığım kanısındaydım o yüzden öyle bir başlık oldu :)

mezun olduktan sonra kendimi geliştirmek için 3 yıl kolejde çalıştım ve çok şey öğrendim. o zamanlar maaşlar çok iyiydi şimdilerde daha düşük... yorucu olduğu kesin ama o zamanlar bekardım ailemle kalıyordum boş zaman çokta gerekli olmuyordu bireysel sorumluluklarm azdı. son 6 yıldır ilköğretimdeyim ... daha rahat ve çalışma saati az. evine vakit ayırabiliyorsun...çocuğuna da...

meslek lisesinde uygulama sınıfında çalışıyorum çalışma saatleri 8:00/17:00 ve8 yıllık kadrolu öğremenim geçen ay maaşım 1.140 ytl ama ek dersimi 42 saatden alıyorum o da tam ay çalışınca 600 ytl yi buluyor

teşekkür ederim bende bağımsız anaokullarını yazdım tercihlerime.arkadaşlarla fikir birliğine varamadık ama bunlar iyi oldu 1 el den kaynaklar teşekkürler değerli öğretmenlerim :)

neden maalar birbirini tutmuyo ben anlamadım neye göre.bende usta ögreticiyimdaha çalısmadım atamamı bekliyorum,bunları duymak beni sasırtıyo

Ya Zaten Gunluk Ucret 29.50 Ye Geliyo Ben Rizedeyim Ve Ucretli Gorev Aliyorum En Fazla 670 Aldim Siz 1.000 Bahsediyosunuz Ciddimisiniz Ya Maas Dengesizligi Burdada Oyle Maalesef Kolay Kolayda Duzelmez Ben Ucreti Biraktim Keske Her Ay Ayni Zamanda Yatsa

çok eski bir tarihteki bilgiyi paylaşmak istiyorum 2006 yılında milli eğitim bakanımız kadrosuz usta öğreticinin haftada 40 saate giriyorsa ayda brüt 955ytl maaş aldığını bildirmiş.acaba o seneden bu seneye ne değişti? neye göre bir hesaplama yapılıyorda okuldan okula maaşlar tutmuyor öyleyse?

8:30 4:30 Arasi ÇliŞiyorum Anaokulunda Acaba Ücretİm KaÇ Lİra Olur Bİlgİlendİrİrsenİz Sevİnİrİmm

ben lise mezunlarına asgari ücret verip sigorta yaptırmadıklarını üniversite mezunlarına 700civarı maaş verdiklerini duydum

Çok doĞru duymuŞsun arkadaŞim.ben 6 ay kadar ÇaliŞtim Özel eĞİtİm merkezİnde yemİn ederİm o alti ayda 10 yil yaŞlandim.sadece kurumda ÇaliŞanlar ve kurum sahİbİnİn ezİyetlerİ yÜzÜnden Üstelİk...

Yanİ bİz 4 yil gİttİk dİrsek ÇÜrÜttÜk ama afedersİnİz bİzİ orda fabrİka İŞÇİsİ gİbİ kullandilar...
Şİmdİ adanada Ücretlİ ÖĞretmenlİk yapiyorum Üstelİk okulum seyhanda evİme Çok yakin...
Özel eĞİtİmİ tavsİye etmİyorum hİÇ kİmseye...

ben özel ve adı çok iyi bir anaokulunda çalısmaya başladım, lakın üniversite mez. olmama ragmen maaşım.750 ytl. kamudaki meslektaşlarımın maaşları ne kadar acaba?

yeni atanan kadrolu ogretmenlerin ilk maaşi ne kadar oluyor bilen varmı.bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri