Anasınıfı işletme defteri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ufuk_Arslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
arkadaşlar bir kaç sorum olucak..yeni atandım okulda tek okul öncesi öğretmeniyim.kimseye danışamıyorum neyi doğru neyi yanlış yapıyorum bilemiyorum.sizlere soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.öncelikle 1.belirli gün ve haftalar dosyasına ne koyuyorsunuz?2.kazanım değerlendirme dosyası,mevzuat,oyun gözlem,sistematik gözlem,anekdot kayıtları,gelişim kontrol listesi bunların örnekleri var mı nasıl uygulanıyor?bilgi verirseniz sevinirim.eksik ve yanlış birşey yapmak istemiyorum.teşekkürler.

merhaba arkadaslar basım fena halde dertte.ben sozüm ona merkeze bağlı bır köy okulunda anasını ogretmenlıgı yapıyorum .ve okulda 2 kişiyizç.bıri ben bırıde mudr ayrıca mudur ılkogretım 1 2 3 sınıfların dersıne gırıyor.benım problemım su mudur yenı mezun ve okulda vekıl ogretmeni olarak gorev yapıyor.yenı goreve basladıgı ıcınde hıc bırsey bılmıyor.ben ne yapıyorsam arkadaslarıma sorarak yapıyorm.vede ınternetın basındayım sureklı ama o kadar evrak varki.bıde şu işletme defteerı cıktı .sımdı bu defterı kım tutacak benmı mudurmu okulda m.yardımcısı felan yok.gerci o karaad sorularım varkıı sıze anlatamamm.basımdakı sıkıntıları arkadaslara anlattımda sen o mudur yusunden mufettıslerden alırsın nasıbını dıyorlar .arkadaslar ben ne yapacamm yaa.lutfen yardım edın bana

akadasım bende senın durumundayım ve kafayı yıyecemmmmm

arkadaşlar ben ilköğretimde çalışıyorum. geçen yıl ben işletme defteri tutmuştum. bana idare vermişti defteri. gelir-gider defteri. aidat ve diğer gelirleri yazıyoruz. giderleri de tarih, miktar gibi ayrıntılarıyla yazıyoruz.
aynen banada bu sene müdürümüz bu gelir gider defterini verdi alınan tüm malzemelr ayrıntılı yazılıyor hatta para çekme yetkisinide ben ve müdr. yardımcısına verdi malesef bankadan çek artanı yatır deftere yaz:(

İŞletme defterİnden kasit gelİr-gİder defterİ onu tutmaniz yeterlİ olur

işletme defterini müdür yardımcısının tuttuğuna dairbilgiyi tam olarak nerden aldınız? yazılı olan bir yerler var mı? bu yıl arkadaşımla beraber tutuyoruz ve bizebüyük bir külfet oluyor.öğretmen miyiz muhasebeci mi anlayamadım valla

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri