Anaokulunda dinlenme saati zorunlumu??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülita
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gülita
merhaba arkadaslar ben anaokulunda calışıyorum ogle yemegınden sonra yanı 13.00 ile 14.40 arası dınlenme saatimiz var cocuklar uyuyorlar uyumayanlarda uyku odasında uzanıp sessızce dınlenıyor.bazı velılerımız yonetmeliği yalayıp yutmuslar ancak uyku saaatıyle ılgılı bır bılgı gorememısler.benım tek dınlenme saatım uyku saatı bu konuda velımı nasıl ıkna edebılırım bana resmı net bır bılgı vermenız mumkunmu yonetmelığımızde goremedım yardım edın!!!!

hocam var uyku saati var diye biliyorum meb den e bilgi edinmeye sorununuzu yazarsanız en geç 1-2 hafta içerisinde resmi bir cvp alırsınız

Hocam konu İle İlgİlİ ben bİr maİl attim cevap gelİr gelmez paylaŞacaĞim

Ben Anaokulu Müdürüyüm, Öğretmenlerimde, velilerimde uyku saatini istemeidği için 60-72 Ay dan uyku saatini kaldırdım.

Tam gün öğrencileri için dinlenmede diğer etkinlikler gibi hem önemli hem gerekli.Bende bağımsız anaokullarında
her yaş grubuna uyku saati uygulaması yapıldığını biliyorum.Müfettişler bize teftişte tlf numaralarını bırakmıştı arar
sorar cevabı yazarım.Kolay gelsin öğretmenim veliyi ikna etmek öğrenciyi eğitmek ten daha zor...

sagolun arkadslar anaokulunun derdı hıc bıtmıyor allah okul oncesı ogretmenlerıne sabır versın de anaokulunda calısanlara kat kat versın dusuncelerınızı ve uygulamalarınızı beklıyorum sagolun

Ben Anaokulu Müdürüyüm, Öğretmenlerimde, velilerimde uyku saatini istemeidği için 60-72 Ay dan uyku saatini kaldırdım.

merhabalar hocam uyku saatini ben olsam kaldırmazdım mutlaka olmalıdır. nedenını hepımız bılıyoruz bu konuda velılerın ellerıne koz verılmemelıdır dıye dusunuyorum. sabahtan oleye kadar zaten sureklı hareket halındeler. Çocuklar yorgun olduklarının farkında olamazlar ki bu gorev illaki biz eğitimcilere dusuyor. Ben de mudur olsam uyku saatını kesınlıkle koyardım. uyku alıskanlıgı olmayan cocuklara zorla da olsa bu davranısı kazandırmamız gerekıyor.Velılerın bu konuda bılgısının olacagını sanmıyorum. Allah korusun kalp rahatsızlıgı olan cocuklarımız olabılır sureklı hareket halınde uyku uyumadı kalbı sıkısabılır oracıkta. Bunları gormezden gelmeyelım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri