Ambulanss..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YANAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@YANAR
arkadaşlar kesme katlama tekniğiyle ambulans yaptırmak istiyorum.sitede olandan elimde var arkadaş ta saolsun elkemiş ama ben fon kartonu yava elişi kağıdıyla yaptırmak istiyorum.elinde değişik örnekler olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum..

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

böle bişy işinize yarar mı hocam?

katlama tekniği olması lazımmış ama teşekkür ederim saolun bunu yaptırayım

Hocam katlama kesme ile sizin için ambulans yaptım, sayenizde bir ambulansım oldu:)

A4 kağıdından yaptım, siz el işi ya da fondan yapabilirsiniz.

A4 ortadan ikiye katlanır

Köşeden katlanır, elimin ayarı kaçmış fazla katlamışım galiba:)

Çocuklar katlamayı yapar sonra da hazırlanmış olan tekerlekler, farlar, ay , lamba v.s kesip yapıştırırlar.

İyi uygulamalar, kolay gelsin.

ben daha nediyim çokkk çokkk teşekkür ederim ellerinize sağlık ya off çok hoşuma gitti.

bu gün yaptırdım hocam çok hoşlarına gitti ambulansı kendileri oluşturdu hiç karışmadım sadece örneğinizi astım kendilerininde bişeyler yaratabileceklerini iyice anladılar bi güvenleri geldi bi havalandılar görmeliydiniz ya.hep böyle yapalım öğretmenim dediler tekrardan teşekkürler fotosunu eklicemm.

bu gün yaptırdım hocam çok hoşlarına gitti ambulansı kendileri oluşturdu hiç karışmadım sadece örneğinizi astım kendilerininde bişeyler yaratabileceklerini iyice anladılar bi güvenleri geldi bi havalandılar görmeliydiniz ya.hep böyle yapalım öğretmenim dediler tekrardan teşekkürler fotosunu eklicemm.

Ne güzel aferin çocuklarına, resimleri merak ettim bekliyorum:)

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın umarım becerebilmişimdir işte bizim ambulanslarımız..

Nasıl da güzel yapmışlar, miniklerinizin ellerine sağlık:)
Teşekkürler:)

ayyy hhariikkaaaaa olmuşşllarr:)

teşekkür ederizzz...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri