Amasya Eğitim Fakültesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sakca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Merhaba ben Ufuk 2004/2005 Amasya Okul öncesi Öğretmenliği mezunuyum Mustapha nın 2 üst sınıfı tanıyanlara çok selamlar Tahsin hoca daha bizim gibi çoklarını mezun eder :)

arkadaşlar bende 4. sınıf öğrencisiyim. ercan hoca haricinde saydığınız tüm hocalar hala burda.2007 mezunu olucam. ne kadar güzel sizlerle aynı sitede karşılaşmak.(tahsin hoca biriciktir.)

ben hala amasya eğitimde okuyorum. 4. sınıfta. tahsin hoca hala burda

arkadaşlar sizce bizim atanmamızda sorun olurmu. ne dersiniz

hey meslektaşlarım ordamısnız

ben de amasyada okudum.....

mrb ben yeni üye oldum. amasya mezunuyum.

yaşasın artık bende amasya eğitim mezunuyum diyebilicem herkese sevgiler

merhaba millet
amasyada okuyanlar bilir.amasyalının bir sözü vardır amasyaya bir gelen ağlar bir de giden.Ben bu söze çok gülmüştüm ama ne yalan söylüyüm amasyayı özledim.

Amasya mezunları ve amasyada okuyan arkadaşlar merhaba.Bende 2006 mezunuyum.Meşhur tahsin hocanın sürekli saydığı hiç sevmediği nefret ettigi sınıftaydım:)

ultrAslan arkadaşım ben de 2006 mezunuyum.tahsin hocayı unutmak mümkün mü!hayatım boyunca nefret ettiğim ve edeceğim tek hoca.tartışmasızzzz...

benim de sevdiğim ve daima seveceğim hocalardan biri tartışmasızzzzzzz

sakca arkadaşım biz 2006 mezunlarına yapmadığı haksızlık ve hakaret kalmadı.Allahından bulsun.tahsin hocayı bizim sınıfımızdan seven sadece bir kişi vardır.onu da herkes bilir zaten.

mrb bende amasya eğitimden 2006 yılında mezun oldm.eylüllün söyledklerine kesinlikle katılıyrm bende şule hocayı unutamıyrm özelliklede asilliğini...ultraaslan ismini öğreneblrmyz?

merhaba bende amasya eğitimin ilk mezunuyum 2002 de mezun oldum öğretmenlikte 6. yılım buyıl amasyayı özlüyorum.

slm ben amasya eğitim fakültesi 2004 mezunuyum siz ne zaman mezun oldunuz.

mrb ben de 2004 mezunuyum.

esra özel msj cevaplamadın merak ediyorum seni aslında tahmin ettiğim esra sın ama yinede ?

sibel canım ben bulut

merhaba arkadaşlar bende 2003 de mezun oldum esra belki sınıf arkadaşım olan esradır.hocalarımız hep aynı.ercan hoca nereye gitti.beni 4 sene süründürmüştü hatta o dersten tek ders sınavına girmiştim.amasya çok güzel bir şehir şimdi ırmak kenarında yürümek ve bir semaver çayı içmek isterdim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri