Ales sonuçları açıklandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sezine82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sezine82
sonuçlar açıklanmış arkadaşlar..71.026 benim puan.hesaplamamdan yüksek gelmiş ama ben 65 civarı bekliyodum..ehh hadi bi başvuralım bakalım nolcak....

arkadaşım tebrikler.benim puanım malesef düşük geldi.55 çok üzgünüm.sen hangi okula hangi bölümden başvuru yapacaksın.başvuru işlemleri hakkında bilgilendirir misin

arkadaşım tebrikler.benim puanım malesef düşük geldi.55 çok üzgünüm.sen hangi okula hangi bölümden başvuru yapacaksın.başvuru işlemleri hakkında bilgilendirir misin

edirnedeyim ben hocam ve trakya üniv.başvuru yapıcam ama okulöncesi öğretmenliği için yüsek lisans kontenjanı açmamışlar..eğitim yöneticiliği varmış.büyük ihtimalle ona başvururum..ama tam detayları bilmiyorum bende en yakın zamanda üniversiteye gidip öğrenicem neler yapmam gerektiğini..sizide bilgilendiririm..

evet nihayet heyecanla beklediğim sonuçlar açıklandı, ve istediğimi puanı aldım. Çok şükür

bende 78 almışım işallah istedeğim yere girebilirim:)

bu kadar sallayarak çözdğüm sorulardan bu puanı beklemiyordum, 67 almışım... aralıktakinde en azından geçmiş yılların sorularına bakıp gireceğim...

ben çuvalladım geçen yıl 64 olan eşit ağırlık bu yıl 56:(

merhaba arkadaşlar bende 74 aldım,sakarya ya yüksek lisans için başvuracagım bana şans dileyin,herkesi tebrik ederim

mrb arkadaşlar bende 63 almışım tekrar gireceğim..
dil felan gerekiyormu acaba neler lazım bilgisi olan varmı tşk.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri