Alan taraması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmasultan-2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@esmasultan-2
arkadaşlar merhaba ,sizler bulunduğunuz okul çevresinde alan taraması yaptınız mı?valla öğretmenlik dışında her işi yapıyoruz .bu gün hem ders yaptık hem okuldan sonra arkadaşla mahalle mahalle dolaşıp çocuk aradık okula kaydettirsinler diye kaymakamlığın emri üzerine...ben inanamıyorum yani sınıfta yeterli öğrenci var daha zorla çocuk topluyoruz.Veliler ayaklarına gidince birde naz yapıyorlar yani hayret bişey isteyen göndersin istemeyen göndermesin ya ...şu an yorgunluktan ölüyorum daha bitmedi yarın yine çıkacaz

hocam sizi çok iyi anlıyorum.aynı şeyleri ben de yaşadım hatta siz merde çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben çok kötü tepkiler bile aldım.Allah yardımcınız olsun.bence çok saçma bir uygulama hele de inat etmekte ısrarlı insanlara anlatmak çok daha zor.sabırlar ve kolaylıklar diliyorum

bi de sanki biz gidince göndermeyecek olan gönderiyor sanki. bu ancak bize verilen değeri azaltır bence.

canları çıksın bizi böyle süründürenlerin. geziyoruzda ne oluyo SADECE İSİM ALMIŞ OLUYORUZ YİNE GÖNDERMİYORLAR BİZE Mİ KALDI BU İŞ YA SAÇMALIK RESMEN. ZORUNLU YAPSINLAR MADEM O ZAMAN GÖRÜRLER SAYIYI

arkadaşlar alan taraması ile ilgili herhangi bir yazı varmı her ay yapılması hakkında.bir arkadaşıma her ay yaptırıyolarmış yazı da böyle diyorlarmış.bunun doğruluğunu öğrenmek istiyorum.kasaba belediye ve ilçe ile il merkezinde olanlar her aymı yapmak zorunda.ben sadece iki defa yapıyorum.bir sene sonunda gelecek yıl için kaçtane gelebilir diye birde sene başında kaç kişi gelmiş kaç kişi gelmemiş diye.

valla canım ilk defa duyuyorum desem "sen ne biçim öğretmensin"dermisin...

bizim anaokulundaki daha önceki müdürümüz haziran ayındaki seminer döneminde seminer ödevi olarak okuldakileri ayırırdı,sen su mahallenin sen su mahallenin sen su sağlık ocağından .... seklinde o sene kayıt olabilecek çocukların (diyelim seneye için 2002-2003-2004-2005 doğumlu) kayıt listesini rapor seklinde hazırlamamızı isterdi.

bizde muhtardan yada sağlık ocağından durumu anlatır dökümleri alır,tutanakla müdüre verirdik.

bizim yaptığımız alan çalışması buydu.

ev ev dolaşmadık yani.

bununla ilgili bir resmi yazıyla karsılasmadım henüz.

bende kapı kapı dolaşmıyom ama iki defa yapıyorum.bazı yerlerde bunu her ay yaptırıyolarmış.(arkadaşlarımın)bunu da sözde yazı ile destekliyolarmış.

arkadaşlar ilçede öğretmenlik yapıyorum bu sene 3. senem şu an 30 kayıtlı öğrencim war haliyle 2 sınıf açtık açtık ama gelen öğrenci sayısı 20 şu an.e tabiki bizde 10 10bölüşücez çocukları iş bunlada bitmiyo bize baskı yapıyolar öğrenci sayısını çoğaltmamız için.kapı kapı dolaşıp çocuk arayan war mı yoksa bunu sadece biz mi yapıcaz bana azıcık saçma geldi ve ben bunu yapmak istemiyorum idarenin mantığı kayıt çok görünsün ama çocuk okula gelmesede olur sizce mantıklı mı?

evet arkadaşım kapı kapı gezen bir çok arkadaşım var bunu bizzat milli eğitim müdürü istiyor zaten sızın 20 cocuk oldugunda 2 sınıf acılmaz 25 ustu olması gerek bıldıgıme gore sız yınede cocuk sayısını yukseltın

hocam resmi kayıt 30.zaten 2.sınıf açılmasının nedenide köyden kurtulmak isteyen bi hocamızın olması asıl moralimi bozan bu olay. elimden gelen herşeyi yaptım 5000 nüfuslu bi yerde 30 çocuk bulmak meseleydi:)ben istiyorum ki diğer öğretmenimizde kapı kapı dolaşıp çocuk toplasın sonuçta artık 2 öğretmeniz ama hala benden bişi bekliyolar milli eğitimin bana dediği şey bunu sen yaparsın yani bi bakıma beni gaza getiriyolar ama ben bi başkasının rahatı için kendimi yormak istemiyorum İŞTE SORUN BU.yinede yükseltelim mi sayıyı:)

öyle mi diyosunuz hocam o zaman kolları yine sıvıyacağız yani :)

bizim sınıf mevcutları aldı başını gidiyor... hala kayıt için gelenler var.
hal böyle olunca alan taramasnı geçin gelenleri bile görmezden gelmeye çalışıyoruz :)

arkadaşlar alan taraması yaptım... ama raporunun nasıl yazılacağına dair hiçbir fikrim yok..yardımcı olursanız sevinirim...

saolasın gamze...konu araması yapmıştım ama bulamamıştım :)

bizde müdür yardımcısyla yaptık ama bi işe yaramadı.

bizim müdür ikide bir alan taraması yapmamızı istiyor. olmuyor , göndermiyorlar. 6.25 de ders başlıyor. 5 kuruşlarını eğitime harcamak istemiyorlar,beslenme hazırlamak istemiyorlar. böyle insanları nasıl ikna edebilirizki zaten!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri