Aksaray/Ortaköy Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Çocuk Gelişimi Uygulama Sınıfı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkarakaya4079
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:28
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mkarakaya4079
Okulunuz da çocuklarınız da çok güzel hocam , teşekkürler bu resimleri paylaştığınız için:36_1_21:

hocam cıvıl cıvıl çok hoş bir sınıfınız var..etkinlikleriniz de çok güzel olmuş başarılar dilerim..

harikasınızz..çokk güzell bir sınıff vee çokk şirinn bir öğrencilerr..başarılarınız daimm olsunn...

[size=medium]
Ne güzel bi sınıf bu böyle :) sizi kutluyorum öğretmenim ne kadar güzel faaliyetler yapıyorsunuz :) Paylaşımınız için çok teşekkürler :)Başarılarınızın devamını dilerim :)
[/size]

HOCAM TEŞEKKÜRLER..........

ÇOK HOŞ GÖRÜNTÜLER HOCAM.BAŞARILAR

sınıfınız çok güzel.renkli ve canlı

TEŞEKKÜRLER PAYLAŞTIĞIN İÇİN

çocuklarda okulda çok güzel. başarıarrrrrrr

Başarılarınızın devamını diliyorum.mükemmel sınıfınız var.Vali Mithat Saylam ilköğretim okulu anasınıfı öğretmeni Zeliha Örnek UYSAL

maşallah donatmışsınız okulu ... baya renkli bir okula benziyor ;)...
tebrikler ...

paylaştığınız için teşekkür ederim çok güzel bir sınıfınız var

Hocam kirşehirlimisiniz ben de kirşehirde görev yapıyorum mehmetçik ilköğretim okulunda pamukkale mezunuyum hüseyin gürsesi tanıyormusunuz?

dolu dolu bi sınıfınız var çok güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim öğretmenim

ben bu sınıfı çok özledim o günler gerçekten çok güzelmiş

Sınıfınız ve çocuklar çok hoş teşekkürler...

hocam bende Aksaraydayım ve ilimizde okul öncesindede erkek öğretmenlerin olması beni mutlu ediyor çünkü anaokulu olarak geçtiği için bizleri bakıcı gibi görmelerine neden oluyor öğrencileriniz ve sınıfınız çok şirin başarılarınızın devamını dilerim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri