akp ye ulaştım şuan 28 haziranda yapılacak sözleşmeli alımla ilgili toplantı yapıyorl

arkadaşlar adı adalet partisi ama adalet bunun neresinde tabiki kadroya geçen arkadaşlar için sevindik ama bir tarafı yaparken bir tarafı yıkıyorlar bu nasıl iş önce açıklama yap sözleşmeli alacağım diye sonra iptal de allahından bulsunlar bu kadar kişinin ahına alarak tepe taklak gelirler inşllah

arkadaşlar az önce cnn turk te başbakanı dinledim temmuz ayı atamasını sodular ama başbakanımız her zaman ki gibi yuvarlak bir cevap verdi yani 30 000+10 000 bir eylül itibariyle 40 000 dedi. temmuzda atama olacak yada olmayacak diye bir şey söylemedi.bence buda demek oluyor ki atamalar ağustosta olacak :(((((( böyle yuvarlamasıda seçim kaygısından başka bir şey değil.zaten cumartesi gününe kadar resmi bir açıklama geldi geldi,gelmedi üzgünüm ama temmuz ataması hayal olduuuuuuuuuuu

bittiğimizin anlamıdır atanmak hayal oldu bundan sonra puanlar tavan yapar hemde sadece kadrolu alacaklar yandık

allasalar iyi ya bundan sonra bu kadar alım hayal zaten

arkadaşlar bende bugün ak parti teşkilatını aradım maduruyetimizi ilettim. görevlinin ağzını aradım bişeyler söyledi ancak oda emin değil. aynen şunları söyledi. temmuzda maduruyetinizi gidermek için 6 veya 7 bin kadrolu alım yapılacağı söyleniyor. umarım bu maduruyetiniz telafi edilir dedi.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri