akp ye ulaştım şuan 28 haziranda yapılacak sözleşmeli alımla ilgili toplantı yapıyorl

muti1010 arkadaşım az önce tel. açıp görüştüğüm kişinin dediğine göre yeni bi düzenleme yapılacakmış.uğradığımız haksızlığın üzerine tepki aldıkları için yeni bi açıklama bekliyoruz.rica ediyorum siz de tel. açın.hemde hemen şimdi.biz sahip çıkmazsak ekmeğimiz yine elden gidecek.yukarda yazdım numaraları.izmir de bu saatte bile tel. ile arkadaşlarla haberleşip arıyoruz.sizde bize katılın tuzunuz olsun.
gülizar hocam az önce aradım ama bu konuda tam bilgileri yokmuş yarın saat 9 dan sonra ararsanız arkadaşlar yardımcı olurlar dediler
yarında arayacağım tabi ki.eğer yaptıkları bunca şeyden sonra 15000 lik alımıda yapmazlarsa 1000 oy hakkım olsa birini bile vermem bu iktidara

siz gibi biz ve birçokları da oy filan vermez-verdirmez hocam.tüm çabamız hakattiğimizi alabilmek için.kimsenin şüphesi olmasın o konuda.

allahım inşallah yarın bizim için güzel bir gün olsun güzel haberler alalım inşallahhhhhhhhhhh..2 gündür bir kabusun içindeyim sanki okadar moralim bozuldu ki anlatamam.başvuru tarihini bile vermişken nedir bu kalleşlik yahu.herşeyi hesap edenler bunumu hesap edemiyorlar? iyice hesabını kitabını yap ondan sonra bir açıklama yap ki ne sen zor durumda kal nede bizi zor durumda bırak dimi yani...sonradanda ortaya başka fikirler atıp insanların gelecekleriyle oyanamayın verdiniğiniz sözün arkasında durunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar yarın şayet bu konuda gerçekten aleyhimize bir sonuç çıkarsa durmak yaasak bize. olamaz ya tarih verilmiş resmi yazı çıkmışken bu nasıl yapılır. koskoca ülke ve bu ülkedeki 20 30 bin vatandaş ümitlenmişken bunları hiçbir insan oğlu kabul edemez. yarını bekleyelim inşallah allah yüreklerine korku ve vicdan nasip etsin. yarın güzel haberler alabilmek umuduyla

arkadaşlar yarın şayet bu konuda gerçekten aleyhimize bir sonuç çıkarsa durmak yaasak bize. olamaz ya tarih verilmiş resmi yazı çıkmışken bu nasıl yapılır. koskoca ülke ve bu ülkedeki 20 30 bin vatandaş ümitlenmişken bunları hiçbir insan oğlu kabul edemez. yarını bekleyelim inşallah allah yüreklerine korku ve vicdan nasip etsin. yarın güzel haberler alabilmek umuduyla

arkadaşlar yarın daha neyi bekliyorsunuz boşuna ümitlenmeye gerek yok çünkü sözlş. atamanın olmayacağına dair resmi açıklama geldi bugün... artık bizlere bunun üzerine buzzzzz gibi su içmek düşüyor...

http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=8760

evet arkadaşım onları kadroya alıp sonra başvuruları alsaydılar bizler de madur olmazdık
arkadaşlar en büyük haksızlık 1 haziranda oldu.madem kadroya geçirilecekti neden sözleşmelileri 1 haziranda atadılar.niye yine biz madur olduk....

arkadaşlar yarın daha neyi bekliyorsunuz boşuna ümitlenmeye gerek yok çünkü sözlş. atamanın olmayacağına dair resmi açıklama geldi bugün... artık bizlere bunun üzerine buzzzzz gibi su içmek düşüyor...

http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=8760

Bakanlığımızda sözleşmeli (4/B) olarak görev yapan öğretmen kalmayacağı için bundan sonra atamaların tamamının kadrolu (4/A) olarak yapılması planlanmıştır. DIYOR YANI SOZLESMELI KAVRAMI ORTADAN KALKIYOR BU IYI BIR SEY SADECE ATAMA TAKVIMINI BELIRLEYECEKLER VE HEPSINI AGUSTOSTA ALIRLAR ISE UZULURUM KI OYLE GIBI GORNUYOR AMA BELLI DE OLMAZ UMITLIYIM BEN .SOZLESMELI ATAMANIN OLMAMASI IYI BIRSEY NIYE BU KADAR UZULDUNUZ

Bakanlığımızda sözleşmeli (4/B) olarak görev yapan öğretmen kalmayacağı için bundan sonra atamaların tamamının kadrolu (4/A) olarak yapılması planlanmıştır. DIYOR YANI SOZLESMELI KAVRAMI ORTADAN KALKIYOR BU IYI BIR SEY SADECE ATAMA TAKVIMINI BELIRLEYECEKLER VE HEPSINI AGUSTOSTA ALIRLAR ISE UZULURUM KI OYLE GIBI GORNUYOR AMA BELLI DE OLMAZ UMITLIYIM BEN .SOZLESMELI ATAMANIN OLMAMASI IYI BIRSEY NIYE BU KADAR UZULDUNUZ
arkadaşlar sözleşmeli öğretmenliği kaldıracaklarına ücretli köleliği kaldırsınlar...........

bu saaatten sonra alım yapsalarda benim psikolojim iyiyce bozuldu cocukla oynar gibi oyun oynuyorlar..........bi öğretmen olacaz burnumuzdan fitil fitil getirdiler ne bu yaaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar sözleşmeli öğretmenliği kaldıracaklarına ücretli köleliği kaldırsınlar...........

HOCAM hukumetin yaptgini asla onaylamiyorum fakat sozlesmeliyi kaldiran onuda kaldirir yavas yavas hocam birden olmuyor ki bence o da olacak ama su mebten bir aciklama gelse artik bizde onumuze baksak

benim gibi ağustosta yaş sınırına takılanlarda var temmuz atamasını istiyoruz onları yine allaha havale ediyorum son umudumdu eliden uçtu gitti

ya arkadasım sen nedediginin farkındamısın NIYE BU KADAR UZULDUNUZ diyosun senin tuzun kuru heralde sen biliyomusunki atanamayan puanı düşük olan kpss sacmalıgı yüzünden insanlar 14-15 sözleşmeli alınacak dedi bakan nekadar sevinmiştim biliyomusun ben 4 yıldır giriyorum olmuyo evli 2 cocuk sahibiyim sen bilirmisin hiç kücük bir cocugun elinden biberonu alındıgında nasıl aglar bilmiyosun bilmiyosunda ondan diyosu n neden üzüldünüz diye ya saten sizin gibi zihniyetler anlamaz benim halımden ben cok sevinmiştimn atanacam diye aralıkta atanacak ken yandas atamak icin iptal ettiler ben cok ama cok madur oldum benim hayatım bu atamaya baglıydı ben ne sarlar altın da yasadıgımı sen nerden bileceksin sen ki atanmıssın heralde cünkü kadrolu alın bölümündede yazıyosun biz madur olanlara destek ol olacaksan yoksa sacmasapan seylerle ben ve benim gibi son anda kapıdan dönen insanların moralını bozma olurmu cenabı allahtan hakkımı gasp edenlere bengibi hayatlarında onlarda zor sarlar altında inim inim inlesinler allahım onların yüzünü hiçbir zaman güldürmesin öyle dertler versinblerki bizlerin acısını unutturmasın hak yedik ondan ızdırap icindeyiz diyerek can versinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kumtanesiiii arkadaşıma katılıyorum.benimde kızım var.kızımı babanneye gönderdim. ders çalışayım diye ama çalışamıyorum psikolojim iyice bozuldu.allah hepsinin cezasını versin.sözleşmeliyi neden seçim arifesinde kaldırdılar.neden 1 hazirandan önce kaldırmadılarda bizim hakkımızı yediler.seçim yatırımı! ama biz çok ama çok kör cahiliz.13 haziranda rahat bir nefes alırız inşallah.bu kadar tutarsız iktidar görmedim.....

kumtanesi ve esmadeniz arkadaşım düşüncelerinize katılıyorum.Sözleşmeliyken kadroya geçtim 1 haziran da yaşamadan da sizin çektiklerinizi anlayamam ama tepkilerinizde sonuna kadar haklısınız.Evet sözleşmeli personel çok iyi bir şey değil ama kadrolu ile şartlarında farklılıklar çok.Ancak şu da var sizin durumunuzda zor şartlar altında çalışan insanlara böyle umut kapısı açıp alcam sizleri diyerek sonra da çark etmek maalesef hükümetin bir alışkanlığı hocam umarım mağduriyetinize bir çözüm bulunur.13 haziran da rahat bir nefes alma dileklerinize katılıyorum

ya arkadasım sen nedediginin farkındamısın NIYE BU KADAR UZULDUNUZ diyosun senin tuzun kuru heralde sen biliyomusunki atanamayan puanı düşük olan kpss sacmalıgı yüzünden insanlar 14-15 sözleşmeli alınacak dedi bakan nekadar sevinmiştim biliyomusun ben 4 yıldır giriyorum olmuyo evli 2 cocuk sahibiyim sen bilirmisin hiç kücük bir cocugun elinden biberonu alındıgında nasıl aglar bilmiyosun bilmiyosunda ondan diyosu n neden üzüldünüz diye ya saten sizin gibi zihniyetler anlamaz benim halımden ben cok sevinmiştimn atanacam diye aralıkta atanacak ken yandas atamak icin iptal ettiler ben cok ama cok madur oldum benim hayatım bu atamaya baglıydı ben ne sarlar altın da yasadıgımı sen nerden bileceksin sen ki atanmıssın heralde cünkü kadrolu alın bölümündede yazıyosun biz madur olanlara destek ol olacaksan yoksa sacmasapan seylerle ben ve benim gibi son anda kapıdan dönen insanların moralını bozma olurmu cenabı allahtan hakkımı gasp edenlere bengibi hayatlarında onlarda zor sarlar altında inim inim inlesinler allahım onların yüzünü hiçbir zaman güldürmesin öyle dertler versinblerki bizlerin acısını unutturmasın hak yedik ondan ızdırap icindeyiz diyerek can versinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hocam ne sozlesmeliyim ne de kadrolu SIKINTINIZI en iyi ben anlarim ben sadece kadrolunun getirdigi olumluluklari goremiyoruz demek istedim yoksa bende cok uzgunum sizde cok gerginsiniz kusura bakmayin sizleri daha da uzdu isem ama ofkemizi birbirimizden cikarmayalim hocam iyi gunler

arkadaslar memurlar nette bundan sonra sozlesmelı öğretmen alınmayacagı acıklandı.benım puanımda ıkıncı sınavda cok dustu sozlesmelı alsada bızden atanamayan okadar cokmuskı hayretler ıcındeyım benım sıralamam13 bınlerde atanmam ıcın hıc umıtyok.sınavdan sonrada atanabılecegımı sanmıyorum dort senedır ugrasıyorum 10-15 bın alırsa bıze kackontenjan dusecek moralım cok bozuk ben hıcbırzaman atanamıycam heralde.öğrt.ö sünü bılmeyen ınsanlar kadroya gecsın bız surunelım adaletmı[tanıdıgım bırkackısı için soyledım dıgerlerı alınmasın]

çok üzgünüm arkadaşlar allah bize sabır versin resmen alay ettiler puan 39 millet bana 39 a kadar düştü atanamadınmı diyor madem sözleşmelileri alcaktın 1 haziranda neden onları atadın milleti mağdur ettin çok güzel oynuyolar arkadaşlar uyanalım

Valla mi ay ne olur olsun hocam bi aciklama yapsinlar allah askina artik

Kanal 7 oldugu için doğruluk payı vardır diye düşünüyorum ne de olsa yandaş medya :) Biz esas meb ten acıklama bekliyoruz secım öncesi bize kesin oldugunu ve tarihlerini acıklamak zorunda bu yüzden baskımız devam edecektir ..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri