Akilli Işaretler çocuklari Düşünür

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@cimi
bu uygulamaya dikkat edilmiyor biz vellilere bu işaretleri tanıttık o kadar rica ettik sadece bir kaç velimiz uyguladı.............çoçuklar o yaşlarından büyük yada saçma dizileri izledikleri için onları örnek alıyorlar olumsuz etkileniyorlar ben sınıfımda çok polat gördüm ve bir kız ögrencim dolabın arkasına geçmiş sihir yaparak gitmeye çalışıyordu ve bir günde arkadaşını maymuna çevirmeye çalışıyordu bu konuda velilere büyük görev düşüyor .............

Doğru söylüyorsun arakadaşaım, kitle iletişim araçları özellikle televizyon çocuklar üzerinde çok etkili. Bu konu önemle velilere anlatılmalı semboller tek tek tanıtılmalı...

""cimi""hocam çok teşekkür ederim.çok güzel derleyip toparlamışsınız yazıyı,,inanıyorum ki aileler çocuklarına verdikleri zararı anlıycaklar çünkü her çocuk bir anne-baba!!!!!!!!

Rica ederim canım:) Akıllı işaretler çocukları düşünür...inşallah anne ve babalar da kendilerine düşen görevleri yerine getirirler...çocuklarımızın ruhsal dünyası zedelenmesin diyelim.

Çok teşekkürler cimi...

Bir şey değil Gökçe:)

bir veli olarak ben uygulamaya çalışıyorum

sizlere katılıyorum kendi çocuklarına bizim kadar duyarlı olamıyorlar... paylaşım için teşekkürler...

Rica ederim:) daha duyarlı olmak dileğiyle.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri