Akıllı Çocuk Anaokulu izmir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akillicocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@akillicocuk
Akıllı Çocuk Anaokulu
Huzur Mahallesi Yiğit Sokak No:10 Narlıdere- İzmir
Tel: 0232 2394961
Mail: info@killicocuk.com
Web: www.akillicocuk.com
İzmir'in Narlıdere İlçesinde, 3-6 yaş grubu çocuklara hizmet veren Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı bir Okul Öncesi Eğitim kurumudur. Anaokulu arsası üzerine, anaokulu olarak projelendirilip yapılmış olananaokulumuz 750 m2 kapalı alana sahip, 2 katlı müstakil anaokuludur. 500 m2 Çimle kaplı bahçeye sahip olan anaokulumuz bütün ideal şartlara sahiptir. Uzman bir ekip tarafından hizmet verilmekte olan anaokulumuz kaliteli eğitimin merkezidir.

. .......

:8: Akıllı Çocuk Anaokulu eğitim programının amacı, çocuklarımızın fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal gelişimlerine yardımcı olarak, yeteneklerini en iyi şekilde kullanmalarına yönelik beceriler geliştirmelerini ve bu becerileri ile başardıklarından mutluluk duymalarını sağlamak için onları yönlendirmektir.
ÖZEL AKILLI ÇOCUK ANAOKULU - http://www.firmasec.com/firma/ttckz-ozel-akilli-cocuk-anaokulu/İzmir Narlıdere İlçesi Huzur Mahallesinde bulunan Özel Akıllı Çocuk Anaokulu, 750 m2 kapalı alanlı, doğal çimle kaplı bahçeli, özel olarak anaokulu olarak projelendirilip yapılmış, 2 katlı müstakil anaokulu dur. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışan ve 3 - 6 yaş çocuklarının kabul edildiği anaokulumuz İzmir’in seçkin ve en güzel anaokuludur.
Okulumuz; uzman ve deneyimli personel kadrosuyla hizmet vermektedir. Özel Akıllı Çocuk Anaokulu; Gardner’ın Çoklu Zeka Kuramı ile birlikte Montessori ve etkin öğrenme yöntemi High Scope tekniklerini sentezleyerek çocuk zekasını 8 farklı alanda geliştirmeyi hedeflemiştir. Böylece okul öncesinde başlayan ve çocukların kendilerini keşfedebilecekleri zengin bir öğrenme ortamı oluşturulmuştur.
Akıllı Çocuk Anaokulu öğrencileri, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler.
Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
Akıllı Çocuk Anaokulu, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.
:5:

Ekli dosyalar

• akıllı çocuk anaokulu  mezuniyet töreni.jpg
    akıllı çocuk anaokulu mezuniyet töreni.jpg
    53.8 KB · Görüntüleme: 2
  • akıllı çocuk anaokulu  sınıf faliyetleri narlıdere.jpg
    akıllı çocuk anaokulu sınıf faliyetleri narlıdere.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 2
  • akıllı çocuk anaokulu izmir yıl sonu gösterisi .jpg
    akıllı çocuk anaokulu izmir yıl sonu gösterisi .jpg
    65.5 KB · Görüntüleme: 2
  • akıllı çocuk anaokulu bilim odası deneyleri.jpg
    akıllı çocuk anaokulu bilim odası deneyleri.jpg
    64.1 KB · Görüntüleme: 1
  • akıllı çocuk anaokulu izmir bahçe zıpzıp oyunları.jpg
    akıllı çocuk anaokulu izmir bahçe zıpzıp oyunları.jpg
    66.8 KB · Görüntüleme: 1
  • akıllı çocuk anaokulu narlıdere.jpg
    akıllı çocuk anaokulu narlıdere.jpg
    62.8 KB · Görüntüleme: 1
  • akıllı çocuk anaokulu resim dersi narlıdere.jpg
    akıllı çocuk anaokulu resim dersi narlıdere.jpg
    55.7 KB · Görüntüleme: 2
  • akıllı çocuk anaokulu izmir  mini golf turnuvası.jpg
    akıllı çocuk anaokulu izmir mini golf turnuvası.jpg
    64.1 KB · Görüntüleme: 2

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri