Aile katılımlı kardan adam

hocam aile katılımı calısmamızı bu siteye göndermekle çok ii yapmışsınız.. gelen ailelerimize de bizleri yalnız bırakmadıkları için çok tşk ediyorum.ayrıca bu siteyle tanısmamızı sagladığınız için size çok tşk ederim.pazartesi görsz hocam kendinize çok ii bakın...

arkadaşlar yorumlarınız ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim hepinize mavişim siteyle ilgilenmenize de çok sevindim ayrıca ben teşekkür ederim canım

paylaşım için teşekkürler

canım çok güzel olmuş.. teşekkürler..

canım rica ederim

teşekkürler hocam gayretleriniz için :)

Çok iyi bir fikir, çok zevkli bir etkinlik hocam:)
Teşekkürler paylaşım için:)

ailelerle resimde çekinmisinizçsüper.
teşekkürler

teşekkürler

rica ederim hocam bence uygulayın çöp poşetleri çok işe yarıyor bu faaliyette

eSMA ÖĞRETMENE:sEN DOĞUNUN ÜCRA BİR KÖŞESİNDE BU MESLEĞE BU KADAR ÖNEM VERİYORSUN GERÇEK BU CANIM.BEN DİYARBAKIRDAYIM BÜYÜK BİR ALAYIN İÇİNDE MALZEME OKADAR BOL VE 7 ÖĞRETMEN VAR AMA BUGÜNE KADAR BEĞENEREK YAPMAK İSTEDİĞİM BİR TEK FALİYETLERİ OLMADI AİLE KATILIMI HİÇ KİMSE YAPMIYOR.ÜZGÜNÜM

katibim ben esma öğretmen değilim ama onun adına yorumuna teşekkür ederim canım onu forumdan ben de tanıyorum ve taktir ediyorum teşekkürler

teşekkürler

rica ederimm uygulamanızı öneririm

velilerinizi ve çocukların ellerine sağlık

kış için ideal deneyin çalışmaa arkadaşlar yorumlarınıza teşekkürlerr

aile katılımının çok güzel sonuçları oluyor hem öğrenciler hem katılan aileler mutlu oluyorlar değer verildiklerini hissediyorlar ,sınıf ortamını görüyorlar sizinde çalışmanız çok güzel olmuş öğretmenim ellerinize sağlık :)

süperrrrrrrrrrrr

Velilerinizin ve öğrencilerinin ellerine, emeklerine sağlık canım:)
Harika olmuş tebrikler:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri