Aile Katılımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tikurzena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
teşekkürler...emeğine sağlık...

eline sağlık çok güzel bir paylaşım teşekkürler

ricaa ederimm sevgilii forumdaşlarımmm:D:D:D
beğenmenizee çookk sevindimm.eğer işinizee yarayacaksaa ne mutlu banaaa..

:36_7_8:teşekkürler...

ellerine ve emeğine sağlık tiku
bu kısaltmayı kullanabiliriz herhalde değilmi :):)

rica ederim afacann..beğenmenize sevindim..bilgi paylaştıkça güzeldir değil mi:D:D:D
tabi ki kullanabilirsin canımm..adım tiku olarakk kaldı zatenn artık forumda.denissinn sayesinde..olsun şikayetçi değilim ben..
sevgilerr..

:36_15_4::36_3_12:
:thumbsup::thumbsup:

ben çok etkilendim teşekkürler paylaştığın için

Çok çok teşekürler.Hızır gibi yetiştin derler ya işte öyle Gerçekten toplantı için acil ihtiyacım vardı.İyiki varsınız

bende tüm arkadaslar gibi cok begendim kayıt yaptımm ))))))) saol arkadasım finaldeki cocuk ck tatlı yaaa

[size=x-large]Taşındı...

Lütfen Bundan Sonra Etkinliklerinizi İlgili Foruma Yazınız...[/size]

çok teşekkür ederim arkdaşım bende izninle hafta sonu velilere bilglendirme notu olark göndermek istiyorum

MouSTaPHa83 demiş ki:
Taşındı...
Lütfen Bundan Sonra Etkinliklerinizi İlgili Foruma Yazınız...

özür dilerim yönetici arkadaşım..yanlış yapmak ve seni uğraştırmak istemezdim.kusuruma bakma.taşıdığın için de teşekkür ederim ayrıca..

rica ederim arkadaşımm..izin ne demekk..kullanın,velilerinizle paylaşın,sizlere bir yardımım dokunsun diye payaştım ben bu çalışmamı..tabi ki de kullanabilirsin arkadaşımm..

sevgilerr..

çok güzel gerçekten...ben yorum yapmayı unutmuşum:(emeğine sağlık arkadaşım...başarılarının devamını dilerim tiku:);)

tikurzena' Alıntı:
MouSTaPHa83 demiş ki:
Taşındı...
Lütfen Bundan Sonra Etkinliklerinizi İlgili Foruma Yazınız...

özür dilerim yönetici arkadaşım..yanlış yapmak ve seni uğraştırmak istemezdim.kusuruma bakma.taşıdığın için de teşekkür ederim ayrıca..

rica ederim arkadaşımm..izin ne demekk..kullanın,velilerinizle paylaşın,sizlere bir yardımım dokunsun diye payaştım ben bu çalışmamı..tabi ki de kullanabilirsin arkadaşımm..

sevgilerr..

Yine Yanlış Anlaşıldık İyi Mi :D O Mesajı Taşıdığım Başlıkların Çoğuna Koydum. Amacım Daha Önce Konuları Açanları Suçlamak Değil Bundan Sonra Açılacak Etkinlik Konularının İlgili Forumlara Açılmasını Sağlamaktı :D Yani Özür Dilenecek Birşey Yok. :D

Yine Yanlış Anlaşıldık İyi Mi :D  O Mesajı Taşıdığım Başlıkların Çoğuna Koydum. Amacım Daha Önce Konuları Açanları Suçlamak Değil Bundan Sonra Açılacak Etkinlik Konularının İlgili Forumlara Açılmasını Sağlamaktı :D Yani Özür Dilenecek Birşey Yok. :D
[/quote]

yanlışşş anlaşılmadınn hayırrrr..:D:D:D:Dsadece uyarının dikkate alınacağını bilmen için bir cevaptı o:D:D:D:Dayrıca da gördüm evet taşınan bütün mesajlarda var..
teşekkür ederimm..

bu link açılmıyorrr :(

ya ben niye tıklayamadım :(

süpersin.. paylaşım için teşekkürler..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri