AİBÜ de Hala Okuyan Arkadaşlar

selam arkadaşalar. ben 1. sınıftayım. sizlere tanışmak isterim....

merhaba nazlı..

Ben Burcu, 2.sınıftayım.. Daha en az 2 :) yıl birlikteyiz, tanışmak ortak çalışmalar yapmak açısından ii fikir gerçekten :)

Bölümün tanışma çayına geldiysen eğer belki orada karşılaşmışızıdr.?? 1.sınıflardan gelen arkadaşlar vardı onlarla tanışma şansımız oldu ama okulda hiç karşılaşıp konuşamadık daha sonra..
Belki forum kaynaştırabilir bizi
:36_1_21:

en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere :36_7_8:

slm arkadaşlar ben pamukkale üni den im yaz oklun da ibü den ders alıcam ama sizden rica etsem yaz okulu için diğer üniversitelerden gelen öğrencilerin getirmesi gerekne belgelr nelermiş öğrenebilir misiniz

2005 bolu mezunları nerelrdesiniz!! haberlerini aldıklarmda var ama tel. numaralarınz öğretmen hattına gecince değisti
ben ilknur izmire atandım 2 yıllık öğretmen olduk ama ben ayşe zeyno gectiğimiz 2 yaz tatilinde de boluda bulusuoruz Elif hocayı ziyaret edioruz bu yazda tekrar gelme planımız var zonguldak ankara istanbul civarında olan arkadaslar sizide bekleriz..kpss ye az kaldı gireceklere bol sans

mrhaba ben bolu zübeyde hanım kzı meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünde okuyorum Bolu'da Neden 2 yıllık çocuk gelişimi bölümü meslek yüksek okulu yok ?? birde 2 yıllıklara diploma notu ilmi öss puanı ilemi giriliyor beni aydınlatırsanız sevinirim:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri