Ağustosta samsun düşünenler...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceylan cmgl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ceylan cmgl
arkadaşlar benim puanım 73. samsun ve orduyu yazmayı düşünüyorum.samsun ve ordu yazacaklar lütfen puanlarımızı paylaşalım..sözleşmeliyim

samsunda hangi okullar açık hocam kopyalarmısın...

samsun u yazcak olan arkadaşlarım var.puanları 70,72,73,75,76,79 ve 80.memurlar nette de 85 alan samsunlu bir kişi de yazcakmış.

gerçektenmi...acaba hangi okulları yazacaklar..arkadaşlarına sorup bana cevap yazabilir misin lütfen.boşa tercih yapmak istemiyorum..

elfa hocam samsunmu düşünüyosunuz.puanınız kaç.arkadaşlarınızdan düşünen varmı..

gerçektenmi...acaba hangi okulları yazacaklar..arkadaşlarına sorup bana cevap yazabilir misin lütfen.boşa tercih yapmak istemiyorum..

bilmiyorum ki..70 üstü alanların çoğu karadenizli.
doğal olarak karadeniz kıyılarını samsun ordu giresun trbzn u düşünüyorlar.

teşekkür ederim hocam.yaa inş benimde olur .baya yüksek var

inş olur ceylan.çok istediğin apaçık.sonucu burda paylaşırsın ben de merak ediyorum doğrusu.

inşallah olur hocam yaa.çok sağol.yeterki olsun seve seve paylaşırım.arkadaşlarından bişey duyarsan beni bilgilendirirsen çok sevinirim..

arkadaşlar yeni puanım 72.birçok arkadaş gibi benim de puanım düştü malesef..samsun ve ordu yazacak olanlar lütfen puanlarımızı paylaşalım..

69 puanla sözleşmeliyim 2009da atandım.samsun alaçamı yazıcam kendi okulumu gelir mi acaba umutsuzum :( çok yüksekte kapatacak gibi...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri