ceylan cmgl İlk mesaj 16 Ağustos 2010 arkadaşlar benim puanım 73. samsun ve orduyu yazmayı düşünüyorum.samsun ve ordu yazacaklar lütfen puanlarımızı paylaşalım..sözleşmeliyim
lyno 18 Ağustos 2010 samsun u yazcak olan arkadaşlarım var.puanları 70,72,73,75,76,79 ve 80.memurlar nette de 85 alan samsunlu bir kişi de yazcakmış.
ceylan cmgl 19 Ağustos 2010 gerçektenmi...acaba hangi okulları yazacaklar..arkadaşlarına sorup bana cevap yazabilir misin lütfen.boşa tercih yapmak istemiyorum..
ceylan cmgl 19 Ağustos 2010 elfa hocam samsunmu düşünüyosunuz.puanınız kaç.arkadaşlarınızdan düşünen varmı..
lyno 19 Ağustos 2010 ceylan cmgl şunu yazdı:gerçektenmi...acaba hangi okulları yazacaklar..arkadaşlarına sorup bana cevap yazabilir misin lütfen.boşa tercih yapmak istemiyorum.. bilmiyorum ki..70 üstü alanların çoğu karadenizli. doğal olarak karadeniz kıyılarını samsun ordu giresun trbzn u düşünüyorlar.
lyno 19 Ağustos 2010 inş olur ceylan.çok istediğin apaçık.sonucu burda paylaşırsın ben de merak ediyorum doğrusu.
ceylan cmgl 20 Ağustos 2010 inşallah olur hocam yaa.çok sağol.yeterki olsun seve seve paylaşırım.arkadaşlarından bişey duyarsan beni bilgilendirirsen çok sevinirim..
ceylan cmgl 29 Kasım 2010 arkadaşlar yeni puanım 72.birçok arkadaş gibi benim de puanım düştü malesef..samsun ve ordu yazacak olanlar lütfen puanlarımızı paylaşalım..
iremsungur 3 Aralık 2010 69 puanla sözleşmeliyim 2009da atandım.samsun alaçamı yazıcam kendi okulumu gelir mi acaba umutsuzum 🙁 çok yüksekte kapatacak gibi...