(Ağustos) 70 ve üstü puanı olanlar..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esinti1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
balıkesir erdek'te görev yapıyorum sözleşmeli.. Yardımcı olabilirm sormak ıstediğiniz konularda ;)

arkadaşlar benim tercihlerim tamamen değişti :/ kırıkkalede merkezde kontenjan açılmadı bende ilk tercihimi kırıkkale sonrakileri istanbul anadolu yakası yazmaya karar verdim. 77,432 puanım var maltepe ataşehir kartal pendik ümraniye belki bir de tuzla yazabilirim...

geçen sene bir ton atama olmuş istanbul 73-75 arası kalmış taban. sizce bu atama ist kaçta kalır? 208 kontenjan az mı?

fikir yürütelim lütfen. 72 puanım var :(((((((((

sizce bana 80 puanla erdek gelirmi hocam??

geçen sene bir ton atama olmuş istanbul 73-75 arası kalmış taban. sizce bu atama ist kaçta kalır? 208 kontenjan az mı?

fikir yürütelim lütfen. 72 puanım var :(((((((((

Hocam geçen sene ne kadar alım olmuş bilmiyorum ama 208 kontenjan az değil özellikle diğer illerde açılan okullara göre İstanbul yazmak çok daha mantıklı. çünkü hem alım çok hem merkez okullar... Puanınız sınırda bence birikmenin olduğu alan yani. Oyüzden tercih edeceğiniz yerler çok önemli. Sizin yerinizde olsa çok açık olan yerleri yazardım...

slm bende manisa önceliktercihim özellikle soma ve saruhanlı puanım 81.321

koassa hocam istanbula alım az deil. ama malesef genel alım az olduğu için beklenilenden az. (en azından benim beklediğimden az) puanınız düşük deil ama garantiye almak için tercihinizi iyi yapın son tercihlerinize biraz daha kıyıda köşede okulları yazın.inşallah herşey dilediğimiz gibi olur:)

hangi ilin kaç puan ile kapattığına nasıl ulaşabiliriz arkadaşlar

puanım 72.9 sözleşmeliyim.aksarayı yazmayı düşünüyorum inşallah

kocaelinde sözleşmeli olarak çalışıyrm ve isteyenlere yardımcı olabilirim

ezrem0606 nerlerı yazcaksın.benım 77 bende ankara ve niğde düşünüyodum. yazarsan sevınırım. olu tercıh yapmıyım

[arkadaşlar kadro 70 de kalacak 1000 kişi geçen temmuz atamasından var 70 puan alan 1200 kişi toplam n2200 kişi oluyor ya batı 80 le kapatır

benim puanım 70 niğde, hatay istiyorum

sizce bana 80 puanla erdek gelirmi hocam??

İzmir'den talep olmazsa gelebilir hocam.. Erdek'ten 2 okul var. Birisi benim görev yaptığım okul (karşıyaka) yardımcı olabilirm..

benim puanım 70 niğde nevsehir mersin yazacağım sözleşmeliyim suan sizce gelir mi????

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri