Afyon Semineri Sonrası :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 6:56
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nurcan hocam düzenlenmiş ama verilmemiş yada alınmamış olabilir mi bilmiyorum.
Adresi yollayın gönderelim teyzemize :)

önemli değil hocam

merhaba bizde forma yeni girebildik teşekkürler hocam siznde emeğinize sağlık umarım adanadada bir seminer düzenleyebilir de bizlerde adana misafirperverliğini sizlere gösteririz.herkese tetekrar tekrar teşekkürler...

ne güzel bir gündü yaa:)

Çok güzelmiş herşey emeği olanlar yüreklerinize emeklerinize sağlık...inşallah darısı İstanbulun başına.

Dimi Harika bir gündü...
Ömrü hayatımda "Uşak"la tanışmamı unutmayacağım...
İşallah sivas'ta böyle olacak herkesi bekliyoruz...

hocAM BEN USAKLIYIM USAKLA TANISMAMI UNUTMAYAYCAGIM DEMISSINIZ YA MERAK ETTIM NASIL TANISTINIZZ:36_7_8:

hocAM BEN USAKLIYIM USAKLA TANISMAMI UNUTMAYAYCAGIM DEMISSINIZ YA MERAK ETTIM NASIL TANISTINIZZ:36_7_8:

Sivas seminerine mutlaka gelin hocam mutlaka aynı şeyleri ordada yaşayacağız.....(Otobüs afyonda durmadıda uşakta durdu gerisi macera işte...)
Her şey bir yana bizlerin yaşadığı neşe,heyecan ve macera açıkcası güzel şeyler yaparken mutlu olmasında biliyoruz.
Buyrun mutlaka sivasa gelin...

Resimlerden anladığım kadarıyla gerçekten çok güzel bir seminer olmuş. Keşke bende orda olabilseydim. Ama inşallah Trabzon'da da böyle bir seminerde berber oluruz. Bunu gerçekten çok istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler...

resimler çok güzel görünüyor ...
faydalı bir seminer olduğu belli ...
ayrıca etkinlik havuzu kitabımızı da görmek hoşuma gitti :) ...

Dimi Harika bir gündü...
Ömrü hayatımda "Uşak"la tanışmamı unutmayacağım...
İşallah sivas'ta böyle olacak herkesi bekliyoruz...

hayrıdır hocam uşak ne alaka bende uşaktan katıldımda uşak diye görünce merak ettim

hayrıdır hocam uşak ne alaka bende uşaktan katıldımda uşak diye görünce merak ettim

Hocam osmaniye'den geldim afyona ama
Muavin beni uyandırmayı unutunca uşakta uyandım ve sonunda gelişen olaylar sinsilesi.....
Uşak nerdeydi Afyon nerdeydi ....

EmeĞİnİze SaĞlik .aranizda Olmak İsterdİm Ama Kibrisdan Gelemedİm Umarim TÜrkİyeye DÖnÜnce. ÇaliŞmalarinizin Devamini Beklİyoruz Uyarda İzmİrde Olursa Gelmeyİ Çok İsterİm...
Tebrİkler....

Bende çok istedim ama hayat şartları Afyon a gidemedim inşallah bir seminerde buluşuruz:(

gerçekten çok güzel ve yararlı bir seminer oldu. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. devamını bekliyoruz.

ramazan hocamız aynı hiçdeğişmemiş

ne güzel... ben de orda olmak isterdim. resimlerinize bakıp iç geçirdim :( helal olsun size...

keşke bende orda olsaydım..:(

hocam samsuna gelcekmisinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?cevap icin şimdiden tşk ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri