Afyon Semineri Sonrası :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 6:56
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selçuk hocam başka şehirlerde de seminerler düzenleyecekmisiniz varsa böyle bir plan nereler olacak bu şanslı iller.

çok yararlı ve güzeldi, muazzam bir katılım oldu. konuşmacı olarak katılan hocalarımızın anlatımı ve paylaşımları çok iyidi. Biz Kütahya dan 11 kişi katıldık ve hepbirlikte geri döndük.Seminer sonrasında fikirlerimiz hep ortak nokta da buluştu bizim için faydalı bir seminer olduğu. Öncelikle Selçuk beye ,değerli hocalarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkürler..Kütahyaya da bekliyoruz.

yaaa ınş sıvasta da olur semınerde bızde bu şkılde mutlu olur ve katılımcılarıda mutlu derız cok hoş karalr hepsı darısı başımıza

Sivastada olacak hocam hedef 81 il :D

İnŞallah Hocam Ayrica TÜm Ekİbİ Tebrİk Edİyorum BaŞarilarinizin Devamini Dİlİyorum .İnŞallah Ben De Katilabİlİrİm Etkİnlİklere Bİr GÜn:))

insallah istanbulda da olur ben cok gelmek isterdim ama nasip gelemedim:((

resimler tekrar ilk mesajda açıldı

offf ya gelemediim

selçuk hocam seminerlere devam var mı istanbul için planlar falan hani :) ihtiyacımız çooook

anlatılalara ve resimlere göre seminer çok güzel ve beklenilenin üstünde katılımcıyla :)) gerçekleşmiş...emeği geçen herkese teşekkürler...bigün bizimde katılabileceğimiz bir seminer olur dimi :)))

Hocam ömrümüz yettikçe 81 ilde de düzenlemeye çalısacagız

orda değildim ama resimlerden belli tam bir ekip çalışması.emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
bu arada teyzeye de sertifika verildi mi? merak ettim :))

yafotograflara bakınca uzuldum ben de gıtmelıydım dıye ankarayada semıner beklıyoruz

orada olmayı çok isterdim..

fotoğraflara baktıkça ve yorumları okudukça iç geçirmemek elde değil,gitmeyi çok istemiştimmm ama kısmet:(inşallah en yakın zamanda konyada olur Selçuk HOcam:)

mümkün olursa 81 ildede aranızdayım hocam :P

Desteğinizden çok memnun olacağım...
Ayşe Hocam gibi bütün yüreği kocaman arkadaşlarımızıda bizlere destek olması için bekliyoruz...
Ama biliyoruz ki bütün arkadaşlarımız bizlerle olmak için ellerinden geleni yapıyorlar ama bazı imkansızlıklar boyunlarını büküyor...
Lakin arkadaşlarımızın zoru başaracağına canı günülden inanıyorum.:36_3_12:

Sivastada olacak hocam hedef 81 il :D

HEDEF 81 İL okulöncesi eğitime yeni bir umut.... süper
Anlatılanlara göre afyon semineri çok güzel geçmiş bende orda olmak isterdim Emeği geçen herkese çok teşekkürler arkadaşlar hiçbir emek boşa çıkmaz...

orda değildim ama resimlerden belli tam bir ekip çalışması.emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
bu arada teyzeye de sertifika verildi mi? merak ettim :))

Evet ona da katılım belgesi düzenlendi:)

Evet ona da katılım belgesi düzenlendi:)

katılım belgesi almadı o teyze benim teyzem yani eşimin teyzesi benim ve kızının yanında geldi ve bize verdiler ama teyzeme vermediler eğer göndermek isterseniz ismi Nadire Bilir Uşak'a gönderebilirsiniz:congratulationscut4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri